Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Premier League tabellájának első helye legalább 48 órára az Arsenalé lehet ezen a hétvégén, mivel az Ágyúsok szombat este a Stamford Bridge-re utaznak, hogy a londoni rivális Chelsea-vel mérkőzzenek meg.

Csak a gyengébb gólarány tartja Mikel Arteta legényeit a Tottenham Hotspur mögött, amelynek korábbi vezetőedzője, Mauricio Pochettino késve találja meg a helyét a nyugat-londoni kékeknél.

 

A Chelsea szélsője, Raheem Sterling hónapokon belül másodszor is kimaradt Gareth Southgate legújabb angol válogatottjából – a Kékek híveinek nagy bánatára, mivel a Három Oroszlán nélküle kvalifikálta magát az Euro 2024-re.

A Chelsea szurkolói azonban egy kis hálát érezhetnek az angol menedzser iránt, mivel Sterling legutóbbi kihagyása megidézte a támadó gyomrában a tüzet, és két hétvégével ezelőtt a frissen feljutott Burnley ellen egy elsöprő győzelemre inspirálta csapatát.

Annak ellenére, hogy Wilson Odobert révén a Clarets megtörte a holtpontot, Ameen Al-Dakhil öngólja, Cole Palmer büntetője, Sterling lövése és Nicolas Jackson nagyon szükséges találata miatt a Chelsea 4-1-es győzelmet aratott, amivel a Kékek győzelmi sorozata minden bajnokságban három mérkőzésre nőtt.

 

A Brighton & Hove Albion és a Fulham elleni sikerrel a tarsolyában a Chelsea 2023 márciusában, Graham Potter utolsó hetei óta először fordult elő, hogy három egymást követő mérkőzésen is győzni tudott, ám a Premier League tabelláján elfoglalt 11. helyük nem túl szép látvány.

Ennek ellenére a drágán összeállított házigazdák most meghosszabbíthatnák az utóbbi idők fellendülését azzal, hogy 2022 októbere óta először nyernének sorozatban három Premier League-meccset, de a legutóbbi két hazai élvonalbeli mérkőzésüket egyaránt 1-0-ra veszítették el az Aston Villa és a Nottingham Forest ellen.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Santi Cazorla és Olivier Giroud tandemben való munkálkodása óta nem kapott ki az Arsenal Pep Guardiola csapatától a Premier League-ben, és néhány Gooner talán már lemondott egy újabb Citizens-zúzásról, amikor Bukayo Saka rekordot jelentő Premier League-szereplési sorozata megszakadt.

Kevin De Bruyne és Rodri nélkül, a langyos Man City középpálya hamar kifogyott az ötletekből támadásban, és egy szűk vereségre voltak csak jók ,Gabriel Martinelli késői találatának köszönhetően.

 

Az Arsenal kivételes módon reagált a Lens elleni megérdemelt Bajnokok Ligája-vereségre, és a Premier League-ben nyolc mérkőzés után még veretlen két csapat egyikeként vonult a nemzetközi szünetre, pontegyenlőségben (20) és gólkülönbségben (+10) a Tottenhammel, de az utóbbiak  két góllal többet szerezvén vezetik a rangsort.

Mivel azonban Ange Postecoglou csapata hétfőig nem lép pályára, az Arsenal mindhárom ponttal a Stamford Bridge-en zárhatja a hétvégét a tabella élén, ahol potenciálisan először kezdhetné meg a Premier League küzdelmeit négy győzelemmel és négy hibátlan mérleggel idegenben.

Az Ágyúsok az egyetlen csapat az osztályban, amely eddig tökéletes védekezési mérleggel büszkélkedhet az eddigi utazásai során, és a Stamford Bridge boldog vadászmezővé vált az Arsenal számára – a legutóbbi három Premier League-meccsük mindegyikét megnyerték ott -, és a májusi 3-1-es Emirates-sikerrel a legutóbbi hét meccsükből hatot nyertek a kékmezes ellenfelek ellen.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért