Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Adatkezelési tájékoztató

Kezdőlap » Adatkezelési tájékoztató

A luckybear.hu (továbbiakban: a weboldal) tiszteletben tartja az Ön (továbbiakban: felhasználó) adatait és vállalja, hogy azokat bizalmasan kezeli.

1.1 A luckybear.hu weboldal a felhasználók adatait szigorúan a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli. Az alábbi adatvédelmi tájékoztatót azért dolgoztuk ki, hogy megfelelő formában tájékoztassuk Önt arról, hogy a weboldal milyen formában gyűjti, dolgozza fel és kezeli a honlapra látogató felhasználók adatait.

1.2 Javasoljuk, hogy figyelmesen tanulmányozza az alábbi adatvédelmi tájékoztatót, és a weboldal használata során azoknak megfelelően használja az oldalt. A weboldal megnyitásával egyidejűleg a felhasználó kijelenti, hogy az adatkezelésre vonatkozó hatályos Adatvédelmi Tájékoztatóban foglaltakat megismerte, megértette, továbbá az abban foglaltakat magára nézve kötelező jelleggel elfogadja.

1.3 Az alábbiakban tájékoztatjuk a felhasználókat a luckybear.hu weboldal használata során összegyűjtött és feldolgozott személyes adatok jellegéről, mennyiségéről, valamint az adatkezelés céljairól.

2. Adatok

2.1 Minden alkalommal, amikor egy felhasználó megnyitja a luckybear.hu weboldalt, a készüléke automatikusan továbbít a weboldal számára bizonyos technikai adatokat. Ilyenek például:

2.2. A weboldal meglátogatásának dátuma és pontos időpontja; a használt böngésző és az adott operációs rendszer verziója; képernyőfelbontás; a böngésző és a billentyűzet nyelve; az átküldött adatforgalom; a lekért domain címe; keresési lekérdezések a webböngészőben; anonimizált IP-cím; bizonyos oldalakon töltött idő.

2.3 Ezeket az adatokat a weboldal kizárólag technikai okokból tárolja, és soha nem kapcsolódnak közvetlenül az adott felhasználóhoz. A weboldal kizárólag nem perszonalizált felhasználói adatokat dolgoz fel.

2.4 A weboldal a nem perszonalizált adatokat a következő elemzési célokra használja:

a felhasználók számára történő információátadás minőségének javítása a felhasználók igényeinek és érdekének megfelelően;
a weboldal felhasználóbarát kezelésének és funkcionalitásának fejlesztése.
2.5 A weboldal regisztráció, illetve bármilyen személyes adat megadása nélkül is elérhető és használható. Az e-mail-címed megadásával feliratkozhatsz hírlevelünkre, amin keresztül promóciókról, bónuszokról, tétekről, tippekről és stratégiákról szóló információkhoz juthatsz. A hírlevélről bármikor tetszésed szerint leiratkozhatsz a minden e-mailben megtalálható “Leiratkozás” gomb megnyomásával. Bármilyen kapcsolatfelvétel esetén (történjen az e-mailen, kapcsolatfelvételi űrlapon, telefonon keresztül vagy írásban) a vonatkozó kommunikáció másolatát megőrizhetjük.

3. Cookie-k

3.1 A weboldal ún. cookie fájlokat használ annak érdekében, hogy a weboldal szélesebb funkcionalitást kínálhasson a látogatók számára, valamint ezzel egyidejűleg növelje az oldal felhasználóbarát kialakítását is.

4. Személyes adatok

4.1 A személyes adatok kategóriájába tartozik minden olyan információ, amely egy személy azonosító adata, vagy olyan adat, amelynek segítségével a személy azonosíthatóvá válik.

A luckybear.hu weboldal nem gyűjti, nem dolgozza fel és nem tárolja a felhasználók személyes adatait.

5. A weboldalon túlra mutató, más internetes forrásokra irányító linkek

5.1 Jelen Adatvédelmi Tájékoztatás nem vonatkoznak harmadik fél webhelyeire, szolgáltatásaira, illetve alkalmazásaira még abban az esetben sem, ha a fent említett forrásokra mutató hivatkozások a luckybear.hu oldalán lettek közzétéve.

Javasoljuk, minden felhasználó ismerje meg ezen harmadik féltől származó weboldalak adatvédelmi szabályait, mielőtt bármilyen személyes adatot megadna az oldalukon.

5.2 A weboldalon szereplő információk kizárólag tájékoztatási célokat szolgálnak, továbbá nem hívják fel közvetlenül a felhasználókat a közzétett hivatkozások megnyitására, illetve szerencsejátékban történő részvételre.

A luckybear.hu weboldal nem kínál közvetlenül online szerencsejáték-szolgáltatásokat a felhasználók számára, valamint kifejezetten arra ösztönzi a felhasználókat, hogy játék során alkalmazzák a felelős szerencsejáték alapelveit.

A témával kapcsolatban további információt az alábbi aloldalon találhat:

Felelős szerencsejáték

5.3 A harmadik féltől származó, külső forrásokra mutató hivatkozások megnyitásával a felhasználó magára nézve kijelenti és elfogadja, hogy tudatában van annak, hogy a bizonyos harmadik féltől származó internetes források, webhelyek és alkalmazások felkeresése és használata biztonsági kockázatot rejthet magában.

A luckybear.hu weboldal nem vállal felelősséget semmilyen, a felhasználók által harmadik féltől származó külső internetes források látogatása során végrehajtott ártalmas vagy egyéb tevékenységéért, vagy a felhasználók által okozott esetleges károkért.

6. Adatvédelmi Tájékoztató és módosításai

6.1 Jelen Adatvédelmi Tájékoztató határozatlan ideig érvényes. A weboldal fenntartja a jogot a jelenleg hatályos adatvédelmi tájékoztatás egyoldalú megváltoztatására. A legfrissebb és hatályos adatvédelmi tájékoztató folyamatosan elérhetőek a weboldalon. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató minden módosítása a kiadás pillanatában lép hatályba.

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért