Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Így dolgozunk

Kezdőlap » Így dolgozunk

Mi a LuckyBear-nél imádjuk a szerencsejátékot és szerettük volna az élményeinket másokkal is megosztani, illetve másoknak is átadni. Persze fontos, hogy mindezt ésszerű keretek között tegyük, hiszen valódi pénzzel játszunk, így itt is kiemelném, hogy mindig csak annyit pénzzel játssz, ami nem fog hiányozni a kasszából. A szerencsejáték szórakozás, nem pedig pénzkereseti lehetőség.

Az oldalon található kaszinókat és fogadóirodákat szigorú szempontok szerint teszteljük és fontos megjegyezni, hogy minden esetben saját pénzzel teszteljük is őket, hogy lássuk valóban azt kínálják, mint, amit leírtak. Átnézzük az oldalt, befizetünk, kifizetünk, teszteljük az ügyfélszolgálatot, hogy menyire segítőkészek, milyen gyorsan válaszolnak, a kifizetések mennyi idő alatt érkeznek meg. Többek között megvizsgáljuk a játékkínálatot és a játékélményt is, a promóciókat és a bónuszokat, tehát elvégzünk minden tesztet, ami ahhoz kell, hogy biztonsággal ajánljuk nektek az adott kaszinót vagy fogadóirodát. Ebből következik, hogy a weboldalunkon található kaszinók és sportfogadóirodák mind átmentek a rostán, tehát megbízhatóak, nyugodtan játszhattok rajtuk.

Minden szerencsejáték szolgáltató kap egy pontszámot, ami a mi értékelésünkből adódik össze. Négy feltételt szabtunk, amikből a végső pontszám megszületik:

  • Megbízhatóság
  • Játékok és szoftverek
  • Bónuszok és promóciók
  • Ügyfélszolgálat

Jó szórakozást és sok szerencsét kívánunk!

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért