Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Két évvel az izgalmas kontinentális döntő után a Wembley stadion boltíve alatt újra összecsap Anglia és Olaszország a C csoportban kedd este egy kulcsfontosságú Euro 2024-es selejtezőn.

Gareth Southgate csapata már csak 90 percre van attól, hogy megszerezze a jegyet Németországba, bár a hárompontos előnye az Azzurri előtt korántsem behozhatatlan.

Az Európa-bajnokok közelgő látogatását szem előtt tartva Southgate, Anglia vezetőedzője megígérte, hogy péntek este buborékfóliában tartja néhány bevált nemzetközi játékosát, mivel számos peremjátékos lépett pályára, hogy kipróbálja magát Ausztrália ellen.

A Wembley légköre azonban érezhetően lapos volt, mivel a fogatlan Három Oroszlánok nehezen tudtak áthatolni a Socceroos hátvédsorán – miközben maguknak is túl kellett élniük egy-két ijedtséget -, de 12 perccel a második félidő vége előtt Ollie Watkins góljával megnyerték a meccset az angolok.

Mint minden elmaradt angliai fellépés esetében, Southgate személyzeti és taktikai választásairól is vita alakult ki Graham Arnold csapata ellen, de a győzelem az győzelem a Három Oroszlán számára, akik esélyt kapnak arra, hogy két meccsel a vége előtt megpecsételjék az Euro 2024-es kvalifikációt.

 

Lehet, hogy Ukrajna az ötödik játéknapon megdöntötte Anglia 100%-os rekordját a C csoportban, de 13 ponttal a neve mellett a házigazdáknak már csak Olaszországot kell legyőzniük kedden ahhoz, hogy biztosítsák a Top 2 hely egyikét, és még egy döntetlen is elég lenne, ha Ukrajna – amely egy meccsel többet játszott – nem tudná legyőzni Máltát.

Még ha Southgate emberei a hét közepén nem is tudják befejezni a munkát, a jövő hónapban még két másik esélyük is lesz, a Málta és Észak-Macedónia elleni összecsapásokon, és a Háromoroszlánosok csodálatos, 12 meccses győzelmi szériában vannak az Európa-bajnoki selejtezők során, és ebből 10 alkalommal kapott gól nélkül nyertek.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Azzal a céllal, hogy ezt a fenomenális rekordot megdöntse, Olaszország – amely a tavalyi Nemzetek Ligájjában elért sikertelen szereplésüknek köszönhetően az összes alatta lévő csapattal szemben egy meccsel előrébb le van maradva- nem hagyta, hogy egy riasztó illegális fogadási botrány elrontsa az esélyeit a máltaiak elleni sima győzelemre szombaton.

Egy többgólos verésnél kevesebb nem is lett volna elfogadható az Azzurri számára Bariban, hiszen Luciano Spalletti csapata a múlt hónapban pontokat veszített ,Macedónia elleni 1-1-es döntetlennel maradt alul -, de a szombati sikerrel a bajnok ismét szépen ül a második helyen.

Olaszországot és a szintén tízpontos Ukrajnát azonban csak a fej-fej mellett elért eredmények választják el egymástól, így a hónap vége előtt még semmi sem dőlhet el az Azzurri első két helyének esélyeit illetően, bár a Nemzetek Ligája-rangsorukra támaszkodhatnak, ha esetleg második pozíció alá csúsznának vissza.

Az Azzurri híveinek azonban kevés kellemes emléket hagyott az együttes legutóbbi, világbajnoki selejtezős rájátszásbeli sikere – amely Észak-Macedónia okozta szívfájdalommal végződött -, és Anglia hét hónappal ezelőtt Nápolyban 2-1-es győzelemmel bosszulta meg az Eb-döntőbe jutásért elszenvedett szívfájdalmukat, de 2006 óta Olaszország nem veszített kontinentális selejtezőt idegenben.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért