Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A 2024-es Európa-bajnokság B-csoportjában az első két helyről való lemaradás veszélye miatt Hollandia hétfő este az athéni Agia Sophia Stadionba utazik, ahol Görögországgal találkozik.

Az Oranje három ponttal van lemaradva a házigazdáktól a tabellán, és Gus Poyet csapata bebiztosíthatná az első két helyezést, ha hazai pályán legalább négy góllal legyőzné a morális szempontból megfogyatkozott vendégeket.

Bármennyire is irreálisan hangzik ez a négygólos forgatókönyv, Görögország egyre közelebb kerül az első Eb-részvételhez a 2012-es negyeddöntő óta.

Poyet csapata azzal a céllal utazott Dublinba pénteken, hogy megismételje a négy hónappal ezelőtti, az Ír Köztársaság elleni szoros diadalt, és miután túlélt néhány korai ijesztegetést- többek között Evan Ferguson találatát a kapufára-, a vendégek kezdték megfordítani a mérkőzést.

A Kalózhajó a második 45 percben kényelmesen sakkban tartotta a gyenge ír válogatottat, és ezzel megszilárdította második helyét a B csoportban – három ponttal rosszabbul áll a döntőbe jutott Franciaországnál -, és egy Hollandia elleni váratlan győzelemmel Poyet csapata egy meccsel a vége előtt csatlakozna a Les Bleushoz Németországban.

A görögök számára azonban még nincs minden eldőlt, hiszen a kalózhajó csak három ponttal előzi meg a hollandokat, mivel egy meccsel többet játszott, és a B csoport utolsó mérkőzésén a jövő hónapban a csoportelső Franciaországot is fogadnia kell, de még a legrosszabb forgatókönyv szerint is Poyet legényei kiérdemlik a rájátszásba jutást.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A sérülések nemkívánatos bősége kisiklatta a hollandok felkészülését  Franciaország pénteki amszterdami látogatására, de még egy teljesen fitt csapatnak is nehéz lett volna elnyomni a dalra fakadt Kylian Mbappét, aki Bart Verbruggen kapus első nemzetközi debütálását felejthetetlenné tette.

A Paris Saint-Germain támadója mindössze hét perc elteltével Jonathan Clauss keresztlabdájából talált kapuba, majd a második félidőben egy elképesztő góllal a felső sarkot választotta ki, és Quilindschy Hartman debütáló gólja – aki Mike Maignan-t előzte meg a közeli kapufánál – csupán vigasz volt a 2-1-es vereségben.

Görögországhoz hasonlóan Hollandia is a Nemzetek Ligája-győzelmeire támaszkodhat, ha az első két helyről szövögetett álmai szertefoszlanak: a tavalyi döntőre kvalifikálta magát, és házigazdája is volt, de a védelmi hiányosságok miatt az Oranje be kellett érje a negyedik hellyel.

Koeman azonban három első félidei gólnak köszönhette, hogy Hollandia 3-0-ra elment Görögország mellett a múlt havi selejtezőn, amely az Oranje nyolcadik győzelmét jelentette 10 mérkőzésből a kalózhajó ellen, amelynek egyetlen diadala a 2010-es világbajnokság döntőse ellen egy 2016-os barátságos mérkőzésen született.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért