Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Az Euro 2024-es Európa-bajnokság C csoportjában két, fej-fej mellett haladó nemzet szombaton a csehországi Stadion Letnában újítja fel az ellenségeskedést: Ukrajna és Észak-Macedónia csap össze.

Szerhij Rebrov csapata legutóbb 2-1-re kikapott a regnáló bajnok Olaszországtól, míg a vendégek 2-0-ra győzték le az utolsó helyezett Máltát.

Miután a lelkes wroclawi közönség biztatására véget vetettek Anglia 100%-os mérlegének az Európa-bajnoki selejtezőkön – a  hazaiak 1-1-es döntetlenre tartották a Három Oroszlánt Oleksandr Zinchenko révén.

Az Inter Milan játékosa, Davide Frattesi azonban kihasználta a San Siroban szerzett ismeretségét, és az első fél órában kétszer is betalált, és bár Andriy Yarmolenko a félidő hajrájában csökkentette a hátrányt, Ukrajna erőfeszítései a második 45 percben hiábavalóak voltak.

Noha Rebrov és társai sok pozitívumot tudtak leszűrni az Euro 2020 döntősei elleni párharcból, a hatból mindössze egy pontot szereztek, így a kék-sárgák a harmadik helyre szorultak vissza a csoportban, ami 2008 óta az első olyan Euro-évre ítélné őket, amikor nem játszanak nagy tornán.

 

Az izgalmas csoportban hét ponton ülő három csapat egyike, Ukrajna az egymás elleni mérlegük alapján Észak-Macedónia felett és Olaszország alatt  áll, de az Azzurri egy meccsel kevesebbet játszott, mint a többi C csoportos ellenfél, így a kék-sárgák sorsa nem a saját kezükben van.

Az ukránok számára sem volt emlékezetes a júniusi Málta elleni 1-0-s győzelem, de hét egymást követő Európa-bajnoki selejtezőn veretlenek a “hazaiak”, és  a múlt havi lengyelországi bravúrjaik alapján a prágai idegenbeli mérkőzés sem okozhat gondot Rebrov csapatának.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Az Anglia elleni 7-0-s vereséget elszenvedő Észak-Macedónia ugyan az utolsó előtti helyen áll a C csoportban – csak a már kiesett Málta előtt -, de a szombati győzelemmel Blagoja Milevski csapata a második selejtezőhelyre léphet, ha Málta dacol az esélyekkel, és kiüti Olaszországot.

Egy ilyen forgatókönyv hihetetlenül valószínűtlen, de a világranglista 66. helyén álló ország utolsó nyolc Eb-selejtező mérkőzése csak kétszer végződött vereséggel.

Az egyik ilyen vereség azonban a négy hónappal ezelőtti, Ukrajna elleni 3-2-es vereség volt, ahol a Lynxes 2-0-ra vezetett az első félidőben, mielőtt egy elképesztő ukrán visszatérés után Ilya Zabarnyi, Yukhym Konoplya és Viktor Tsygankov révén a kék-sárgák negyedik egymást követő győzelmüket aratták a szombati vendégekkel szemben.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért