Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
Boomerang Casino

Aki már járt kaszinóban az átérezte azt a varázst, amit nyújtani tud, csillogás, zene, szép lányok, mindenhol csörögnek villognak a nyerőgépek, azonnal magával ragad a hangulat. Ebben cikkben megnézzük mik a legnagyobb különbségek a földi és az online kaszinók között.

Földi kaszinó

Mint írtam a földi kaszinók, egyik legnagyobb előnye az maga az élmény, ez egy program, ahol a szerencsejáték mellett ehetsz, ihatsz és sok esetben külön programokkal készülnek. Teljesen más mikor ülünk egy laptop előtt vagy, amikor konkrétan a kaszinóban sétálva választod ki a legszimpatikusabb nyerőgépet.

Nagy előnye a földi kaszinóknak, hogy ha nyersz, akkor azonnal megkapod a nyereményed készpénzben, adott esetben egy zsák pénzzel is kisétálhatsz. A hátránya pedig, hogy adott esetben sokan lehetnek, nincs szabad hely annál a nyerőgépnél, amit kinéztél magadnak vagy egy olyan személy ül le melléd, akit annyira nem szeretnél.

No meg oda el kell menni, valahogy azért fel kell öltözni és haza is kell menni.

Próbáld ki a legjobb online kaszinókat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
20 befizetés nélküli ingyen pörgetés + 400% bónusz
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% üdvözlő bónusz 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Online kaszinó

Az online kaszinók egészen biztosan nem tudják hozni azt a hangulatot, amit a földi társaik viszont ezt rengeteg másik dologgal kárpótolják. Kezdjük ott, hogy földi kaszinóban nem nagyon kapsz bónuszt, míg online rengeteget, üdvözlő bónusz, reload bónusz, pénzvisszafizetés ingyenes pörgetések és még sorolhatnám.

Értelemszerűen a földi kaszinókban, annyi nyerőgép és élő játék lehet, amennyi hely van, ebből adódik, hogy egy online kaszinóban sokkal nagyobb a kínálat, több száz gyártó, több ezer gépe közül válogathatsz és általában kisebb haszonnal is dolgozna, hiszen nem kell fenntartaniuk helyet, alkalmazottakat(legalábbis nem annyit) és így tovább.

Míg a földi kaszinóknál fel kell kelni az ágyból, addig az online részlegen meg sem kell mozdulnod, mert szinte az összes játék elérhető telefonra, tablet, laptopra, de még tévére is. A kifizetések lassabbak, hiszen online nehéz rögtön kifizetni a készpénzt.

Összegzés

Véleményem szerint egyik sem jobb a másiknál, mindegyiknek megvan az előnye és a hátránya is, illetve több mindentől függ, hogy éppen melyik a jobb nekünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért