Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
Boomerang Casino

Rengeteg online kaszinó létezik, akik egymással versenyeznek, hogy a játékosok őket válasszák. Ebből adódik, hogy folyamatosan különféle promóciókat és bónuszokat kínálnak, viszont ezeknek szerver része a Wager, azaz magyarul a megforgatási követelmény. Na de mi is ez pontosan?

Nézzünk meg egy szimpla üdvözlő promóciót, ahol 100%-os befizetési  bónuszt kínálnak, tehát ha befizetünk 10.000 forintot, akkor kapunk 20.000 forintot, amit eljátszhatunk. No, de ezzel van egy olyan probléma, hogy miért játsszak, ha egyből ki is vehetem a 20.000 forintomat így 2 perc alatt dupláztam a pénzem. Pontosan emiatt vezették be a kaszinók és a sportfogadási oldalak a megforgatási követelményt, ami arról szól, hogy a pluszba kapott 10.000 forintot csak akkor vehetjük ki, ha megforgattuk. A megforgatás mértéke kaszinónként és ajánlatonként más és más lehet, de átlagosan 20 és 50 között van a szorzó.

Levezetve ez úgy néz ki, hogy 10.000 forint esetében 20-as wagerrel 200.000 forintot kell eljátszanunk és ezután már kivehetjük a pénzt. Így első hallásra még a 20-as forgatás is soknak tűnhet, nemhogy a 40 és 50-es, de vannak módszerek, amivel könnyebben meg lehet forgatni a pénzt.

Fontos odafigyelni és alaposan elolvasni egy adott bónusz felhasználási feltételeit, mert előfordulhat, hogy bizonyos játékfajták nem számítanak bele a forgatásba, ilyenek szoktak lenni az Élő játékok vagy bizonyos esetben nyerőgépeket is kizárnak. A bónuszokra mindig úgy kell tekinteni, mint egy plusz lehetőségre, ha szerencséd van akkor fél óra alatt meg tudod forgatni az adott összeget, és ugyanígy el is tudod bukni az egész pénzed.

Abban az esetben, amikor nem konkrét összeget kapunk, hanem például 100 ingyenes pörgetést, abban az esetben a pörgetésekből származó teljes összegen lesz egy megforgatási követelmény.

Vannak olyan kaszinók, ahol nincs megforgatási követelmény?

Igen vannak, rengeteg kaszinó kínál többféle bónuszt és szoktak köztük lenni enyhébb forgatási követelmények, sőt olyan is van, hogy egyáltalán nincs.

Összefoglaló

Mint mindent az életben ezt is okosan kell csinálni, alaposan nézz körbe mielőtt kaszinót választasz, hogy hol vannak a számodra legjobb bónuszok és mindig olvasd el a felhasználási feltételeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért