Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
5Gringos
9.0/10

5Gringos

Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Kezdőlap » 5Gringos

5Gringos Casino útmutató

A 5Gringos egy teljesen új megközelítésű játékélményt biztosít, amely minden egyes alkalommal lenyűgöz majd. A kalandozást ösztönző üdvözlőcsomagon kívül a kaszinó jövedelmező bónuszok széles választékával, magas színvonalú ügyfélszolgálattal, és a szerencsejáték-iparág legnevesebb szoftverszolgáltatói által üzemeltetett kiváló játékok széles választékával várja a játékosokat. Több mint 4 000 nyerőgépes és kaszinójáték, beleértve az élő krupiék társaságában játszott játékokat is, remek és felejthetetlen élményt nyújtanak!

Felület

A 5Gringos egyszerű és letisztult felülettel rendelkezik, átlátható, rendkívül gyors és ami a legfontosabb, hogy magyar nyelv is elérhető. A főoldalon kategorizálva találjuk meg a nyerőgépeket, ezzel könnyítve a játékkeresést.

Nyerőgépek és Élő játékok

Több, mint 4000 elérhető játék és 144 szolgáltató elérhető köztük:

  • Play’N Go
  • BGAMING
  • Endorphina
  • Thunderspin
  • Pragmatic Play
  • Nolimit City
  • Habanero
  • Revolver
  • Belatra Games
  • és még sok más

A nyerőgépek mellett elérhető még Arcade játékok és élő kaszinó is.

Élő játékok tekintetében sincs hiány, hiszen több, mint 150 játékot tudunk kipróbálni náluk.

  • Roulette
  • Black Jack
  • Baccarat
  • Coin flip
  • Monopoly
  • Boom City
  • Mega Ball
  • Poker

Promóciók és bónuszok

Összesen 10 elérhető bónuszt ajánlanak, ami így néz ki :

Bizonyára benned is felmerült ez a kérdés. Hisz olykor meglehetősen nehéz meghozni a megfelelő választást, különösen akkor, ha a széles választék közul csak egy lehetőséggel élhetsz. Ilyenkor tisztába kell lenni azzal, hogy mire is van szükséged, ami azt jelenti, hogy minden egyes a honlapon regisztrált felhasználónak, aki egy adott ajánlatot igényel, figyelembe kell vennie a legmélyen elbújt vágyait és a valós életben megvalóstható igényeit. Játékosainknak meg kell tanulni megkülönböztetni a két fogalmat. Hisz még ügyszolszolgálatunk szakképzett munkatársai sem tudnak segíteni annak, aki nem tudja, mit akar.

Ez a kérdés nagyon bonyolultnak tűnik, de a megoldás elég egyszerű. Csak találj rá és olvasd a szükséges információt az egyes kaszinó bónuszokról, és csak ezután válaszd ki a legmegfelelőbb lehetőséget.

Befizetés

Több befizetési mód is megtalálható(a pontos lista megtalálható lejjebb) melyekkel gyorsan és egyszerűen lehet befizetni. A minimum befizetés összege mindössze 3000 Ft.

Kifizetés

Kifizetési módok:

neteller, paysafecard, zimpler, bitcoin, muchbetter, ripple, ethereum, skrill, litecoin, ecopayz, interac, visa, mastercard

Minimum összeg: 6000 Ft

Kifizetési idő: max 1-5 nap

Ügyfélszolgálat

A 5Gringos ügyfélszolgálati csapata magasan képzett szakemberekből áll, akik örömmel segítenek a szolgáltatásaink használata során felmerülő kérdésekkel és problémákkal kapcsolatban. A 5Gringos ügyfélszolgálati csapatának célja, hogy a honlapon töltött idő a lehető legjobb és legélvezetesebb legyen. Keress minket Élő Chaten, vagy írj a support@5gringos.com e-mail címre.

Gyakran ismételt kérdések

Játszani szeretnék a 5Gringoson. Mi a teendőm?

Kaszinónk lehetőséget nyújt arra, hogy rengeteg izgalmas játékot próbálhass ki teljesen ingyen, azaz demó módban, valamint valódi pénzért játszva. Ahhoz, hogy valódi pénzzel játssz, egy fiók létrehozására és befizetésre van szükség. A weboldalunkon történő regisztráció mindössze néhány másodpercet vesz igénybe. Kattints a „Regisztráció” gombra, találj ki egy felhasználónevet, egy jelszót, és add meg érvényes e-mail címed. Olvasd át weboldalunk Általános Szerződési Feltételeit, amit erősíts meg a megfelelő négyzet bejelölésével. A regisztráció során add meg elérhetőségeidet, majd kattints a „Regisztráció” gombra. Gratulálunk! Sikeresen regisztráltál a(z) Nomini oldalon!

Milyen pénznemet használhatok az oldalon?

A következő pénznemekben fizethetsz be a(z) Nomini oldalon Euro (EUR), Magyar forint (HUF), Norvég korona (NOK), Lengyel zloty (PLN), Indiai rúpia (INR), Új-zélandi dollár (NZD), Kanadai dollár (CAD), Amerikai dollár (USD), Brazil real (BRL), Cseh korona (CZK), Ausztrál dollár (AUD), Chilei peso (CLP), Perui szol (PEN), Svájci frank (CHF), Török líra (TRY), Thai baht (THB), Nigériai naira (NGN), Dél-afrikai rand (ZAR), Mexikói peso (MXN).

Hogyan tudom feltölteni egyenlegemet?

Kétféle módon tudod feltölteni egyenlegedet: a főoldalon található „Befizetés” gombra kattintva, vagy a Pénztárca menüpontot kiválasztva, a „Befizetés” fülre kattintva. Ezt követően válaszd ki a kívánt fizetési módot, töltsd ki a kötelező mezőket, üsd be a befizetni kívánt összeget, majd kattints a „Befizetés” gombra. A leírt műveletek teljesítése után a befizetés összege azonnal megjelenik az egyenlegen. Kérünk, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ha a befizetett összeg nem jelent volna meg azonnal az egyenlegeden.

100% üdvözlő bónusz + 1 Bonus Crab
9.0
Megbízhatóság
9.0
Játékok és szoftverek
9.0
Bónuszok és promóciók
9.0
Ügyfélszolgálat
9.0 Összesített értékelés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért

5Gringos
9.0/10