Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A korai meglepetéscsapat, a Lecce péntek este a Sassuolót fogadja a Stadio Via del Mare-ban a Serie A-ban.

A házigazdák igazán figyelemre méltó kezdete után azóta keményebb próbatételek érkeztek, amelyek miatt a tabellán lejjebb csúsztak, míg a Sassuolo továbbra is erősen inkonzisztens.

Annak ellenére, hogy az elmúlt héten a Juventus és a Napoli ellen is kikaptak, ezek az eredmények nem vonják el a figyelmet arról, hogy a Lecce fantasztikusan kezdte a Serie A szezonját.

Roberto D’Aversa csapata az első öt mérkőzéséből 11 pontot szerzett, zsinórban három hazai győzelmet aratva a Lazio, a Salernitana és a Genoa ellen.

Ez a három győzelem rögtön megegyezett a Via del Mare-ban az előző szezonban aratott győzelmek számával, amikor a 19-ből három hazai győzelemmel a második legrosszabb volt a ligában.

Annak ellenére, hogy a Lecce az utolsó két vereségét elszenvedte, hét mérkőzés után még mindig az európai helyeken áll a hétvégén.

Ez ismét teljes ellentétben áll a tavalyi szezonnal, amikor a Giallorossi a Serie A első hat meccséből egyet sem nyert meg.

Ez a gyenge kezdés a szezon nagy részében folytatódott, mivel a Lecce a 16. helyen végzett, leszakadva a közvetlenül felettük és alattuk lévő csapatoktól.

Egy olyan Sassuolo elleni mérkőzés, amely gyakran utál olyan csapatokkal szemben játszani, amelyek ellen favoritként lépnek pályára, segíthet a Lecce-nek visszatérni a helyes útra.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Sassuolo egy újabb olyan sorozaton van túl, amely a szurkolókat és a semlegeseket is fejvakarásra készteti.

Miután a Sassuolo 4-2-re kikapott az újonnan feljutott Frosinone vendégeként, egy héttel később a Juventus ellen is ugyanilyen arányú vereséget szenvedett.

Domenico Berardi ezután két év alatt ötödik győzelmét aratta a San Siróban – kettőt az Inter Milan és hármat az AC Milan ellen -, góllal és assziszttal járult hozzá a Simone Inzaghi csapatának 2-1-es győzelméhez, és ezzel véget vetett a szezon 100%-os rajtjának.

Az Inter elleni győzelem nem csak az ellenfél színvonalát tekintve volt sokkoló, hanem azért is, mert a Sassuolo az előző hét idegenbeli mérkőzésén egy döntetlen és hat vereség után lépett pályára.

Alessio Dionisi legényei azonban azonnal lábon lőtték magukat, amikor néhány nappal később 1-0-s vereséget szenvedtek a Monza otthonában.

Az előző szezonban elért 13. hely után a Sassuolo szerencsésen megtartotta az olasz válogatott Berardit, aki kijelentette, hogy távozni szeretne.

A szélső ezért kihagyta a szezon első mérkőzéseit, de az újbóli beilleszkedése miatt a szurkolók optimistábbak lehetnek, hogy javíthatnak a jelenlegi 11. helyezésen.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért