Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Brighton & Hove Albion a franciaországi Stade Velodrome-ba utazik, hogy csütörtök este a Marseille-el nézzen szembe az Európa Liga csoportkörének második mérkőzésén.

A két csapat két héttel ezelőtt nem tudta megszerezni a maximális pontot a B csoport első mérkőzésén: a Sirályok elvesztették élete első európai mérkőzésüket az AEK Athén otthonában, míg a Les Olympiens izgalmas, hatgólos döntetlent játszott az Ajax ellen.

Egy nappal Marcelino vezetőedző távozása után Jacques Abardonadót nevezték ki ideiglenesen a Marseille és az Ajax közötti Európa Liga-nyitó összecsapásra, és a francia együttes kétszer is hátrányból fordított, hogy pontot mentsen a Hollandiában elért 3-3-as döntetlenért, ami nagyrészt Pierre-Emerick Aubameyang duplájának volt köszönhető.

Ez a döntetlen volt a harmadik egymás utáni döntetlen a Les Olympiens számára, akik azóta egymás után szenvedtek vereséget a Ligue 1-ben: a Paris Saint-Germain elleni súlyos, 4-0-s vereséget a múlt hétvégi, 3-2-es vereség követte a bajnokság korai vezetője, a Monaco ellen – Gennaro Gattuso első mérkőzésén, amióta egy hete kinevezték vezetőedzőnek.

A Marseille, amely a legutóbbi hét mérkőzéséből mindössze egyet nyert meg minden versenyben, jelenleg a 12. helyen áll a Ligue 1 tabelláján, és bár csak négy pontra van az első három helyezettől, Gattusóra nehéz feladat vár, hogy megfordítsa a klub szerencséjét.

A francia gigászok az elmúlt 10 évben nehezen jutottak túl a csoportkörön bármelyik európai versenyen, az elmúlt hat Bajnokok Ligája- vagy Európa Liga-indulásuk során nem jutottak be a kieséses szakaszba, míg az Európa Liga legutóbbi 16 csoportmérkőzéséből csak egyet nyertek meg.

A Marseille angol ellenfelek elleni mérlege is hagy némi kívánnivalót maga után, hiszen a Premier League-csapatokkal vívott 15 eddigi összecsapásukból csak egyet tudtak megnyerni, de a Brighton formájának közelmúltbeli visszaesése optimizmussal töltheti meg a franciákat.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Brighton valóban magasan szárnyalt hazai pályán, mielőtt elkezdte volna élete első Európa Liga-kampányát, hiszen az első öt Premier League-meccséből négyet megnyert, de két héttel ezelőtt, amikor 3-2-es hazai vereséget szenvedett az AEK Athén ellen, visszazuhant a földre.

Joao Pedro büntetőből kétszer is egyenlített a Sirályok számára, de a görögök örültek a végén, mivel Ezequiel Ponce a 84. percben a győztes góllal megszerezte mindhárom pontot a déli parton.

A Brighton azóta a legutóbbi három mérkőzéséből egyet megnyert és kettőt elveszített minden versenyben, beleértve a Chelsea és az Aston Villa elleni idegenbeli vereséget is, utóbbi ellen súlyos, 6-1-es vereséget szenvedett a múlt hétvégén a Premier League-ben, és először kapott hat gólt egy mérkőzésen az élvonalban.

A Villa Parkban elszenvedett vereség minden bizonnyal egy sokk volt Roberto De Zerbi csapata számára, amely még mindig a hazai és az európai kötelezettségek zsonglőrködésével járó szigorhoz igazodik, és a hektikus játéknapjuk nem lesz könnyebb, mivel a Marseille-be való trükkös kirándulást egy Liverpool elleni Premier League-összecsapás követi, mielőtt a nemzetközi szünetben szusszanhatnának egyet.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért