Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Szombaton mindig elég széles a kínálat így van lehetőségünk egy jó kis kombit összerakni. Négy mérkőzést néztem ki és egy 3/4-es kombinációra gondoltam.

RB Leipzig – Union Berlin

RB Leipzing - Union Berlin

Erről a mérkőzésről sokat nem kell beszélni, mindkét csapat jól teljesít, gólerősek, nekem annyira nem egyértelmű a hazai siker, így én arra fogadok, hogy mindkét csapat szerez gólt.

Clermont – Olympique de Marseille

A Marseille kirobbanó formában van, legutóbbi mérkőzésükön 2-1-re verték a PSG-t és idegenben 4 meccse veretlenek, úgy, hogy az utolsó két meccsükön gólt sem kaptak.

Marseille

Elég szoros a tabellán a verseny, jelenleg a Marseille második, de a Lens és a Monaco is ott vannak közvetlen a sarkukban, így mindenképp fontos, hogy ma nyerjen a Marseille főleg egy Clermont ellen.

Südtirol – Como

Südtirol - Como

Az Olasz Serie B-ben csap össze ma a Südtirol és a Como, megmondom őszíntén, hogy ez a tipp inkább megérzés, mintsem komoly elemzés eredménye, úgyhogy aki nem érzi jónak nyugodtan cserélje ki másik meccsre. A Südtirol a 4-ik, míg a Como 15-ik helyen van a tabellán és egyébként a hazaiak egész jó formában vannak utolsó 4 meccsüket magabiztosan nyerték, én hazai sikerre számítok.

Leicester – Tottenham

Harry Kane

A Leicester – Tottenham mérkőzésre elég sok tipp felmerült, például, hogy mindkét csapat szerez gólt vagy legalább 3 gól lesz a mérkőzésen, de nekem megakadt a szemem a 2,20-as oddson, amit azért fizetnek, ha Kane lő gólt. Mivel sok gólra számítok és jelenleg Kane a második legtöbb gólt lövő játékos 17 góllal a Premier League-ban, szerintem ma is betalál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért