Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Bajnokok Ligája B csoportjának második játékhetében a PSV Eindhoven szeretné az első pontjait megszerezni, amikor kedd este a Sevilla ellen lép pályára a Philips Stadionban.

A házigazdák jelenleg a csoport utolsó helyén állnak, miután az első héten nagy vereséget szenvedtek az Arsenaltól, míg a vendégek a harmadik helyen állnak a Lens elleni 1-1-es döntetlent követően.

A PSV az előző szezonban lemaradt a Bajnokok Ligája-indulásról, mivel a selejtező során kiesett a Rangers ellen, de ebben a szezonban bosszút állt, mivel a hollandok a rájátszás selejtezőjében a skót óriást ütütték ki.

Ennek eredményeként a PSV az elmúlt három próbálkozásából először biztosította be a csoportkörbe jutást, és a 2018-19-es szezon óta először tért vissza Európa elit klubversenyébe, amikor is csoportja utolsó helyén végzett.

A Farmers az elmúlt szezonban stabilan teljesített az Európa Ligában, a második helyen végzett a csoportjában, és most lehetőséget kapnak arra, hogy visszavágjanak azoknak az ellenfeleknek, akik 3-2-es összesítéssel kiejtették őket ebből a versenyből az első kieséses körben.

Bár Peter Bosz csapata az első játékhéten 4-0-s vereséget szenvedett az Arsenal ellen, ez volt az egyetlen vereség, amit ebben a szezonban elszenvedett, mivel az Eredivisie-ben kifogástalan a formájuk, hétből hét győzelemmel büszkélkedhetnek, és remélik, hogy a hazai pályán mutatott teljesítményüket is sikerül majd hozniuk.

A piros-fehérek hihetetlen hazai mérleggel vágnak neki a mérkőzésnek, többek között hat egymást követő győzelemmel az összes versenyben, és a Philips Stadionban 19 bajnoki mérkőzés óta veretlenek (W17 D2 L0), egészen 2022 novemberéig visszamenőleg.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Míg a Sevilla hazai formája hatalmasat esett az elmúlt szezonban, az Európa Ligában nyújtott teljesítménye ismét kiváló volt, hiszen a versenysorozatban elért hetedik bajnoki címével tovább növelte rekordját.

Miután a Los Nervionenses elég rosszul kezdte az idei szezont, ami az első három bajnoki mérkőzésen három egymást követő vereséget jelentett, azóta már jobban szerepeltek, négy mérkőzésen is veretlenek maradtak, és a múlt hétvégén a Barcelona elleni 1-0-s vereség alkalmával is jó teljesítményt nyújtottak.

Bár az elmúlt hetekben nyilvánvaló javulás volt tapasztalható a Los Hispalensesnél, érdemes megjegyezni, hogy idegenben még mindig nagyon rossz a mérlegük: az elmúlt hat bajnoki mérkőzésükből egyet sem tudtak megnyerni, és utoljára idén májusban kóstoltak bele a győzelembe idegenben.

Annak ellenére, hogy a Sevilla az elmúlt években fantasztikus eredményeket ért el az Európa Ligában, ebben a versenyben nem tudott hasonló sikereket elérni: az elmúlt két szezonban nem sikerült bejutnia a kieséses szakaszba, és mindkét kiírásban csak egy-egy mérkőzést nyert meg, mindkettőt hazai pályán.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért