Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A veretlen Nice vasárnap délután az Allianz Riviérán fogadja a listavezető Brest csapatát, mikor a két csapat meglepetés összecsapást rendez a Ligue 1 tabellájának élén.

A házigazdák legutóbb a Monaco elleni 1-0-s győzelemmel hosszabbították meg sikersorozatukat, míg a vendégek a Lyon elleni 1-0-s győzelemmel megőrizték első helyüket.

Hat mérkőzéssel a hátuk mögött csak két csapat – a Nice és a Rennes – nem szenvedett még vereséget a Ligue 1-ben ebben a szezonban, de míg a Rennes egy győzelmet és öt döntetlent könyvelhetett el, addig a Les Aiglons három győzelmet és három döntetlent gyűjtött, így 12 pontot szerzett a lehetséges 18-ból.

Amikor a Nice a Lille, a Lorient és a Lyon elleni egymást követő döntetlenekkel kezdte a kampányt, a klub szurkolói kételkedhettek volna az új menedzserben, Francesco Farioliban, de a 34 éves olasz azóta  ráérzett a francia labdarúgásra.

A Strasbourg elleni fölényes 2-0-s győzelmet követően a Nice emlékezetes 3-2-es győzelmet aratott a Paris Saint-Germain ellen a Parc des Princes-ben, mielőtt legutóbb 1-0-ra legyőzte a Monacót, Jeremie Boga 91. percben szerzett magasztos szólógóljának köszönhetően.

Mivel hat mérkőzésen mindössze négy gólt kapott – és háromszor is hibátlanul védekezett -, a Les Aiglons büszkélkedhet a legjobb védekezéssel a ligában,

A Brest az előző szezonban drámai módon kerülte el a kiesést, mivel az utolsó négy meccséből hármat megnyert, így az utolsó pillanatban sikerült elkerülnie a kieső zónát, de az idei szezonban hat mérkőzés után a Kalózok a Ligue 1 csúcsán találják magukat.

A Brest az egyetlen csapat, amely négy győzelmet szerzett a Ligue 1-ben ebben a szezonban, egy döntetlen és egy vereség mellett, így Eric Roy fiai egy pontra vannak a második helyezett Nizzától.

Miután a bretagne-iak a Lens és a Le Havre elleni győzelmekkel kezdték a kampányt, 2-0-s vereséget szenvedtek a Marseille ellen, de azóta a lehetséges kilencből hét pontot szereztek, döntetlent játszottak a Rennes ellen, majd legyőzték a Reims-t és a Lyont.

Annak ellenére, hogy a Pirates hazai pályán végig dominált, a múlt hétvégén későn szerezte meg mindhárom pontot: a Huddersfield Town korábbi támadója, Steve Mounie a 87. percben szerezte a mérkőzés egyetlen gólját, amivel megőrizte vezető helyét a tabella élén.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért