Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Real Madrid arra törekszik, hogy elkerülje zsinórban harmadik vereségét minden bajnokságban, és szerda este a Rayo Vallecanót fogadja a Santiago Bernabeuban egy La Liga-összecsapáson.

A Los Blancók revansot akarnak venni, miután tavaly novemberben 3-2-es vereséget szenvedtek a fordított mérkőzésen az Estadio de Vallecasban.

A Manchester City elleni keserű csalódást okozó Bajnokok Ligája-elődöntős kiesést követően a Real Madrid vasárnap a Valencia ellen szenvedett sovány, 1-0-s La Liga-vereséget idegenben – ez volt a negyedik egymást követő idegenbeli vereségük minden bajnokságban.

Diego Lopez szerezte a meccs egyetlen gólját fél óra elteltével, de a Mestallában rendezett találkozót Vinicius Junior elleni állítólagos rasszista szidalmazások árnyékolták be, a második félidőben 10 percre leállították a játékot, mielőtt a brazil szélsőt a záró szakaszban az ellenféllel való közelharcot követően kiállították.

Vinicius azóta a közösségi médiában kijelentette, hogy “a rasszizmus normális a La Ligában”, míg Gianni Infantino FIFA-elnök “teljes szolidaritását” ajánlotta fel a Los Blancos támadójának, és hangsúlyozta, hogy “nincs helye a rasszizmusnak a futballban vagy a társadalomban”.

A Real Madrid a Valencia elleni vereséggel a harmadik helyre csúszott vissza a La Liga tabelláján, a rivális Atletico Madrid pedig az Osasuna legyőzésével egy pontra megközelítette a második helyet; az elmúlt kilenc szezonban mindössze kétszer fordult elő, hogy a Los Blancos a harmadik helyen végzett a spanyol élvonalban.

Mivel három mérkőzés van hátra, és a Copa de Rey-győztesek számára nincs más versenyszám, Carlo Ancelotti elsődleges célja a La Liga második helyének megszerzése, amelyet a szerdai, Rayo Vallecano elleni összecsapás után a Sevilla és az Athletic Bilbao elleni találkozók követnek.

A Los Blancók bíznak abban, hogy a hét közepén visszatérnek a győztes útra, mivel a Rayo Vallecano elleni legutóbbi 11 hazai találkozójuk mindegyikét megnyerték az összes bajnokságban, és ezek közül nyolc alkalommal legalább három gólt szereztek, és ebben a sorozatban 2015 decemberében egy emlékezetes 10-2-es bajnoki diadal született.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Rayo Vallecano reményei, hogy a következő szezonra bebiztosítja az európai labdarúgást, komoly csapást szenvedtek, miután a múlt hétvégén 2-1-es hazai vereséget szenvedett a kiesés fenyegette Espanyol ellen.

A 42. percben Raul de Tomas által értékesített büntető érvénytelenítette Sergi Darder korábbi találatát, de a vendégek végül Nico Melaned egy órával a mérkőzés vége előtt szerzett találatával szerezték meg a három pontot.

Andoni Iraola csapata továbbra is a 11. helyen áll a La Liga tabelláján, de az Athletic Bilbao Celta Vigo elleni győzelmével négy pontra nőtt a távolság a hetedik helytől és az Európa Liga-kvalifikációtól.

A remény, hogy egy évtized óta először sikerül az élvonalban végezniük, még mindig él, hiszen három mérkőzéssel a vége előtt mindössze egy ponttal vannak lemaradva a 10. helyen álló Osasunától és két ponttal a nyolcadik Gironától.

A Rayo Vallecano idegenbeli formája az utóbbi hetekben hagyott némi kívánnivalót maga után, mivel az elmúlt hét idegenbeli mérkőzésükből egyet sem tudtak megnyerni, ötször kikaptak, és 15 gólt kaptak ezalatt.

A franjirrojók mindig is a madridi társak, a Real és az Atletico árnyékában voltak, de az előbbiek elleni legutóbbi találkozón sikerült dicsekedniük: Santi Comesana, Alvaro Garcia és Oscar Trejo is a góllövőlistán szerepelt a hat hónappal ezelőtti 3-2-es hazai győzelem alkalmával.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért