Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Girona folytatja a La Ligában az európai helyezésért folytatott küzdelmet, és kedd este a formán kívüli Celta Vigo ellen lép pályára.

A vendégek jelenleg a nyolcadik helyen állnak a tabellán, két ponttal lemaradva a hetedik Athletic Bilbaótól, míg a Celta a 14. helyen áll a tabellán, és három mérkőzéssel a vége előtt mindössze négy pontra van a kieső zónától.

A Celta szombaton zsinórban negyedik vereségét szenvedte el a bajnokságban, 2-1-re kikapott az Athletic Bilbao otthonában, a mérkőzés döntő gólját Alex Berenguer szerezte a második játékrész elején.

Az Égszínkékek még nincsenek biztonságban a kiesés veszélyétől, jelenleg a 14. helyen állnak a tabellán, mindössze négy ponttal a legalsó háromtól, három mérkőzéssel a vége előtt.

A Celta április vége óta nem tudott győzni a spanyol élvonalban, az utolsó négy meccséből mind a négyet elveszítette a Villarreal, a Getafe, a Valencia és az Athletic ellen, így lecsúszott a tabellán.

Carlos Carvalhal csapata jövő vasárnap a szintén kieső helyen álló Cadiz ellen lép pályára, mielőtt június 4-én a Barcelona otthonában befejezné a szezont, és nem akarja, hogy Xavi csapata ellen úgy lépjen pályára, hogy a túlélés érdekében pozitív eredményt kell elérnie.

A Celta, amely 2012 óta nem játszott a spanyol élvonalon kívül, ebben a szezonban a harmadik legrosszabb hazai mérleggel rendelkezik a La Ligában, 17 mérkőzésen mindössze 23 pontot gyűjtött.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Girona eközben a spanyol élvonalbeli bajnokságban szilárdan versenyben van az európai szereplésért, jelenleg a nyolcadik helyen áll a tabellán, mindössze két ponttal lemaradva a hetedik Athletic Bilbaótól, és harcban van az Európa-konferencia-liga rájátszásába jutásért.

A fehérvörösök a tavalyi szezonban a Segunda Division rájátszásán keresztül jutottak fel az élvonalba, és a La Ligában még soha nem végeztek a 10. helynél magasabban, így a csapat ebben a szezonban történelmet írhat.

Michel csapata április 25. és május 4. között zsinórban három mérkőzést nyert meg a Real Madrid, a Sevilla és a Mallorca ellen, majd 2-2-es döntetlent ért el a Real Sociedaddal.

A Gironára 2 nehéz meccs vár a szezon végéig: jövő vasárnap a Real Betist fogadja, majd június 4-én az Osasunához utazik.

A katalán alakulat remekül teljesít, függetlenül attól, hogy a hetedik helyen végeznek-e, de a legutóbbi két élvonalbeli mérkőzésüket elveszítették a Celta ellen, beleértve a szezon korábbi fordított mérkőzésén elszenvedett 1-0-s vereséget is.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért