Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Miután a Bajnokok Ligája-döntőbe jutást a nagy riválisok kárára bebiztosította, az Inter Milan zsinórban kilencedik győzelmét szeretné megszerezni, amikor a Serie A bajnoki címét ünneplő Napolihoz látogat.

Bár az Azzurri az elmúlt hetekben visszaesett, 33 év után először nyerte meg a Scudettót, az Inter szemei egy még nagyobb díjra szegeződnek, de előbb a legjobb négy közé jutás a cél.

Az Inter kedd este zsinórban negyedik Derby della Madonnina-győzelmével tette teljessé a feladatot, kiütötte a Milant, és bejutott az első Bajnokok Ligája-döntőbe azóta, hogy a 2010-es háromszoros győztes csapat José Mourinho alatt mindent elsöpört maga előtt.

A jövő hónapban megrendezésre kerülő isztambuli döntőben a legtöbb szakértő által a végső győzelemre esélyes Manchester Cityvel találkoznak, és Simone Inzaghi jelenlegi csapata számára ez még történelmi jelentőségű lehet, mivel már két győzelemre vannak attól, hogy ebben a szezonban három trófeát is bezsebeljenek.

A városi riválisok korábbi legyőzése után az Inter már a Supercoppa Italiana birtokosa, és egyike annak a három Serie A-s csapatnak, amely hamarosan európai döntőt vívhat, és egy másik csapattal, a Fiorentinával találkozik, amikor jövő szerdán a Coppa Italia-Bajnokok Ligája kettős első mérkőzésén szeretne teljesíteni.

Az elődöntős győzelmet követő elismerés ellenére a Nerazzurrinak most újra kell koncentrálnia, és ezen a hétvégén folytatniuk kell a legjobb négy közé jutást, biztosítékként arra az esetre, ha három hét múlva trófea nélkül maradnának.

Az Inter öt ponttal vezet az ötödik helyen álló Milan előtt három fordulóval a vége előtt, és jó esélye van arra, hogy feltartóztassa vetélytársait, miután Romelu Lukaku múlt szombaton születésnapi duplájával 4-2-es győzelmet aratott a Sassuolo felett.

Az olasz félsziget tavasza óta felpörgött az élet, Inzaghi emberei az utolsó nyolc mérkőzésüket 22-3-as összesítéssel nyerték meg, és még mindig lehet elég üzemanyag a tankban ahhoz, hogy kihasználják a Napoli formahanyatlását.

Ráadásul az Inter a legutóbbi kilenc bajnoki találkozójából hatot megnyert a campaniaiak ellen, miután az előző 11 találkozóból csak egy győzelmet aratott.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A januári fordított mérkőzésen a San Siróban elszenvedett vereség után, amikor a téli szünet után egy ritka fordítással folytatták a játékot, a Napoli talán nem a legpozitívabb időszakot éli az Inter elleni összecsapáson, de a Serie A-ban a lombardiai óriás elleni utolsó 16 hazai meccsükből így is csak egyet veszítettek el.

Azon a vereségen, még 2020 januárjában Lukaku ismét kétszer volt eredményes, és Lautaro Martinez is feliratkozott a góllövőlistára. Utóbbi a héten Victor Osimhen ellen lép pályára, hiszen a Capocannoniere versenyfutás a végletekig kiélezett lesz.

Osimhen 23 bajnoki góllal rendelkezik ebben a szezonban, míg “El Toro” hárommal kevesebbel, így a nigériai csatár duplán szeretne véget vetni a góltalanságának az Inter ellen.

A Nerazzurri ellen az eddigi négy bajnoki találkozón még nem szerzett gólt, és mivel a Napoli valószínűleg a Scudetto utáni másnaposságát éli, mind ő, mind a volt Inter-edző, Luciano Spalletti szeretné, ha ez megváltozna a Stadio Maradonában.

Osimhen híres találata a hónap elején az Udinese elleni bajnoki címhez juttatta csapatát, ami örömteli jeleneteket váltott ki Nápolyban és azon túl is, de az Azzurri április eleje óta mindössze 12 pontot gyűjtött, miután legutóbb 2-0-ra kikapott a középmezőnyhöz tartozó Monzában.

Ez idő alatt hat csapat teljesített jobban – köztük az Inter, amely a legtöbb pontot szerezte ebben az időszakban -, de a vasárnapi győzelemmel a Partenopei történelmet írhatna. Spalletti csapata számára teljessé tenné a sorozatot: a Napoli hosszú Serie A-s története során először fordulna elő, hogy egy szezonban mind a 19 ellenfelét legyőzi.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért