Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A negyedik helyen álló Union Berlin és az ötödik Freiburg 56 ponttal áll a Bundesliga szombati, Stadion An der Alten Forsterei stadionban megrendezésre kerülő összecsapása előtt.

Mindkét csapat 16 győzelmet, nyolc döntetlent és hét vereséget könyvelhet el ebben a szezonban, így a Bajnokok Ligájáért folytatott versenyfutásban mindkét csapat számára óriási jelentőséggel bírna egy plusz három pont.

Lehet, hogy az Union Berlin optimista bajnoki álmai már nem élnek, de a bátor túlszárnyalók továbbra is kézben tartják a sorsukat a legjobb négy közé jutásért, miközben először akarnak Bajnokok Ligája-szereplést szerezni.

Mivel az Union csak 2020-ban jutott fel a Bundesligába, Urs Fischer csapata számára mindig is nehéz volt tartani a lépést a Bayern Münchennel és a Borussia Dortmunddal, de a szezont még mindig magasan zárhatják.

Három mérkőzéssel a vége előtt a vasasok mindössze egy ponttal vannak lemaradva a harmadik helyen álló RB Leipzig mögött, míg a hatodik Bayer Leverkusennel szembeni nyolcpontos különbség azt jelenti, hogy az első ötbe kerülés már szinte biztosra vehető.

Bár az Union az utóbbi hetekben az állandóságért küzdött – a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén egy győzelmet, két döntetlent és két vereséget könyvelhetett el -, Fischerék bíznak abban, hogy sikerül visszavágniuk a múlt hétvégi, Augsburgban elszenvedett 1-0-s vereségért.

A Bundesliga idei kiírásában az Union nem csak hazai pályán nem szenvedett vereséget, de a Stadion An der Alten Forsterei stadionban eddig mindössze kilenc gólt kapott, amivel a legjobb védekezési mutatót érte el az osztályban.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Mindezek ellenére a Freiburg az utóbbi időben rengeteg sikert aratott idegenben, és három győzelemmel és két döntetlennel öt mérkőzés óta veretlen idegenben, beleértve a múlt hónapban a Werder Bremen és az FC Koln elleni győzelmeket is.

Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Breisgau-Brasilianer három egymást követő győzelmet aratott, mielőtt legutóbb szűk 1-0-s vereséget szenvedett a négyes élvonalbeli rivális RB Leipzig ellen, így a hétvégén ismét győztes útra térhet.

Ha a nagyobb képet nézzük, a Freiburg az előző 12 Bundesliga-összecsapásából mindössze kettőt veszített el, hat győzelmet és négy döntetlent szerezve továbbra is versenyben van a Bajnokok Ligája-indulást érő helyekért.

Az Union Berlinhez hasonlóan a Freiburg is rendkívül pozitív szezont tudhat maga mögött, Christian Streich vezetőedző – aki 2011 óta irányítja a klubot – pedig bebizonyította, hogy a folyamatokban bízva lehet sikereket elérni.

A Freiburg utoljára 2013-14-ben kvalifikálta magát Európába, akkor a harmadik helyen végzett az Európa Liga csoportjában, de a Breisgau-Brasilianer célja, hogy ebben a szezonban még ennél is jobbat nyújtson, mivel a Bajnokok Ligája-indulásért küzd.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért