Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Liverpool bosszút akar állni azon a csapaton, amely szerencsétlenné tette a 2023-as szezonkezdetét, mikor a Premier League-ben a Brentfordot fogadja az Anfielden a szezon utolsó előtti hazai mérkőzésén.

Jürgen Klopp csapata a hét közepén 1-0-s győzelmet aratott a Fulham ellen, míg a Méhek a múlt hétvégén hasonló körülmények között nyertek a Nottingham Forest ellen, miután hátrányból fordítva 2-1-re győztek.

Az ötmeccses győzelmi szériában sütkérező Liverpool nem lengeti meg a fehér zászlót a Bajnokok Ligája-kvalifikációért folytatott versenyfutásban, és négy mérkőzéssel a vége előtt bebetonozta magát az ötödik helyre.

A Vörösöknek 2022 áprilisa óta nem sikerült hat meccses győzelmi sorozatot összehozniuk a Premier League-ben, és bár reálisan nézve talán már túl késő lehet a top négyes esélyeikhez, Klopp emberei valóban virágzóan fejezik be a kampányt.

A házigazdák úgy lépnek az esti csatába, hogy a Manchester Citytől elszenvedett 4-1-es vereség óta hét egymást követő mérkőzésen veretlenek, míg az Anfielden veretlen szériájuk immár 10 Premier League-meccsnél tart, de a Brentford a szezon korábbi szakaszában a Vörösökkel is elbánt.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Három nappal azután, hogy a nyugat-londoni rivális Chelsea-t a Stamford Bridge-en átfogóan legyőzte, a Brentfordnak egy keményebb tesztet kellett kiállnia az európai hitelességéről a kiesés ellen küzdő Nottingham Forest ellen.

A Brentford még nem adta fel az európai álmokat, mivel a kilencedik helyen áll a tabellán – négy ponttal lemaradva a Tottenham Hotspur és az Aston Villa mögött -, de a nyolcadik Brighton & Hove Albion a látótávolságon kívülre kerülhet, ha megnyeri a három hátralévő mérkőzését.

A Méheknek – akik már nem egészen olyan erősek, mint a szezon korábbi szakaszában voltak – úgy utaznak az Anfieldre, hogy a legutóbbi nyolc Premier League-meccsükből csak kettőt nyertek meg idegenben, bár a novemberi 2-1-es Etihad-siker azt jelenti, hogy Thomas Frank csapata reménykedve utazhat liverpoolba.

A Gtech Community Stadiumban az újévi ünneplés egészen az éjszakába nyúlt, amikor Frank csapata januárban 3-1-es diadalt aratott a Liverpool felett, de a Vörösök 12 hónappal korábban 3-0-ra nyertek az Anfielden, és 1937 óta nem szenvedtek hazai vereséget a fővárosiak ellen.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért