Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Sevilla és a Manchester United csütörtök este az Estadio Ramonban csap össze az Európa Liga negyeddöntőjének visszavágóján, a 2-2-es döntetlen után.

Az Old Traffordon rendezett első mérkőzésen Marcel Sabitzer duplájának köszönhetően a Man United kétgólos előnyre tett szert, de Tyrell Malacia és Harry Maguire késői öngóljaival a csapatok kiegyenlítetten készülnek a mostani mérkőzésre.

A Sevilla a múlt héten az Old Traffordon a Man United ellen jelentős hátrányba került az első 45 percben, Sabitzer duplájával a Vörös Ördögök már az első 21 percben 2-0-ra vezettek, és ekkor úgy tűnt, hogy az angol óriás az első mérkőzésen komoly előnyt szerez.

José Luis Mendilibar csapatának azonban más elképzelései voltak, és a második félidőben nyújtott sokkal jobb teljesítményüket két késői góllal jutalmazták, így a döntés a visszavágóra marad.

A spanyolok eddig hatszor hozták el a trófeát, ami rekordnak számít, és nem lenne meglepő, ha a 2022-23-as hazai küzdelmek ellenére ebben a szezonban ismét eljutnának a végső győzelemig.

A Sevillának meg kell nyernie az Európa Ligát, ha jelen akar lenni a következő szezonban a Bajnokok Ligájában, mivel a kiábrándító La Liga-menetelés miatt a 13. helyen áll a tabellán, 16 pontra a negyedik helyezett Real Sociedadtól.

Mendilibar csapata azonban a legutóbbi három bajnoki mérkőzéséből hét pontot gyűjtött, többek között a hétvégén a Valencia elleni 2-0-s sikert, és most az Európa Liga elődöntőjébe szeretne bejutni a Man United kárára, ami hatalmas skalp lenne az idei szezonban.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Vörös Ördögök továbbra is bíznak abban, hogy csütörtökön legyőzik a Sevillát, és továbbjutnak az elődöntőbe, de Erik ten Hag csapata a szezon lehető legrosszabb szakaszában szedi össze a sérülteket.

A Man Unitednek azonban szokása, hogy a csalódást keltő eredmények után gyorsan talpra áll, és vasárnap a Premier League-ben is remekeltek, 2-0-s győzelmet arattak a Nottingham Forest felett Antony és Diogo Dalot góljainak köszönhetően, ez az eredmény megerősítette őket a tabella  Top 4 megszerzésében.

A 20-szoros angol bajnok jelenleg harmadik a bajnokságban, hat ponttal megelőzve a negyedik helyen álló Tottenham Hotspurt, míg az FA-kupa elődöntőjében vasárnap a Brighton & Hove Albionnal találkoznak a sorozat meghatározó szakaszában.

A Man United nem szeretné szokásává tenni az Európa Ligában való indulást, de 2017-ben megnyerte a versenyt, és a múlt heti, Old Traffordon elért eredmény ellenére még mindig ők a favoritok a trófea idei elhódítására.

A Vörös Ördögök még mindig várnak a Sevilla elleni első győzelmükre, az előző négy találkozójukból kettőt elveszítettek és kettőt döntetlenre hoztak, köztük a 2020 augusztusi Európa Liga-elődöntőben elszenvedett vereséget.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért