Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Sassuolo megelőzheti a Torinót a Serie A tabelláján, amikor a Neroverdi hétfőn a Granatát fogadja a Mapei Stadionban.

Az Emilia-Romagna-i alakulat a nemzetközi szünet előtti mérkőzését 1-0-ra nyerte a Spezia ellen, míg a Bikákat 4-0-ra verte a bajnokesélyes Napoli.

A Sassuolo ebben a szezonban nem valószínű, hogy a Serie A-ban az európai helyek valamelyikén végez, de a jelenleg is tartó négymeccses győzelmi sorozatával továbbra is esélyt ad magának.

A neroverdiek kilenc pontra vannak a hatodik helyen álló Atalantától, ami normális körülmények között behozhatatlan lenne, de a Bergamaschi legutóbbi öt meccséből egy győzelemmel álló szériája miatt Alessio Dionisi csapatának van esélye.

Az egy hellyel a hazaiak előtt álló Torino az egyik olyan csapat, amelyet a Neroverdi egy győzelemmel megelőzhetne, de Dionisi tisztában lesz azzal, hogy a Sassuolo ritkán győzi le a torinóiakat Reggio Emiliában az olasz élvonalban.

Kilenc próbálkozásból mindössze egy győzelmet arattak ezen a találkozón, a Bikák 2020 januárjában nyertek, bár a forduló előtt mutatott formájuk kellő önbizalmat kell, hogy adjon a hazaiaknak.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Ha közelebbről megnézzük a neroverdiek elleni kilenc találkozó eredményeit, akkor kiderül, hogy a többségük döntetlennel végződött.

A kéthetes szünet előtti, Napoli elleni 4-0-s vereség ellenére Ivan Juric csapata remek formában volt, egymás után győzelmet aratott a Bologna (1-0) és a Lecce (2-0) ellen.

Luciano Spalletti fékezhetetlen Partenopei ellen nem szégyen kikapni, de a Bikák jól helytálltak a hasonló technikai színvonalú csapatok ellen.

Így a Sassuolóhoz való utazás sem fogja elriasztani a torinói vendégeket, akik a szünet előtti vereség után szeretnének visszatérni a győztes útra.

A fordított találkozó 1-0-ra végződött a neroverdiek javára, a késői győzelmet egy utolsó pillanatban szerzett Agustin Alvarez-gól biztosította.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért