Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Feyenoord és a Shakhtar Donyeck csütörtökön Rotterdamban találkozik az Európa Liga 16. fordulójának visszavágóján, ahol 1-1-es döntetlenre áll a párharc.

A hollandok az első mérkőzés nagy részében irányították a játékot, de nem tudták kihasználni a fölényüket, így a De Kuipban a győztes mindent visz.

Nem túlzás azt állítani, hogy a Feyenoord az első mérkőzésen végig sarokba tartotta a Shakhtar Donyecket, mivel Arne Slot csapata 21 lövést adott le, miközben a labdabirtoklás oroszlánrészét élvezte.

A Shakhtar a varsóban játszott hazai mérkőzésen a múlt héten egyetlen kapura lövésig jutott, de az ukrán együttes a 79. percben Jaroslav Rakitskyi szerencsés góljának köszönhetően megszerezte a vezetést.

Három nappal később a Feyenoord az FC Volendam elleni 2-1-es győzelemmel 19 mérkőzésre növelte veretlenségi sorozatát minden bajnokságban, ezzel sorozatban ötödik győzelmét aratta az Eredivisie-ben, és megőrizte hárompontos előnyét az Ajax előtt a holland élvonalban.

Mivel a Feyenoord az idei szezonban 25 bajnoki mérkőzéséből mindössze egyet veszített el – és 35 találkozójából hármat az összes versenyben -, magabiztosan várja, hogy csütörtökön megpecsételje a találkozót.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Nem lenne igazságtalan azt mondani, hogy a Shakhtar Donyeck szerencsésnek mondhatja magát, hogy a múlt héten Lengyelországban történtek alapján még mindig van esélye az Európa Liga negyeddöntőjébe jutni.

Hiszen nem gyakran fordul elő, hogy egy védő úgy váltja gólra csapata egyetlen kapura lövését, hogy elhibázza a fejesét, és a labdát a hátán keresztül a hálóba küldi, de Jaroszlav Rakicskij pontosan így szerzett egy döntetlent csapatának.

Az ukrán csapat a Kryvbas Kryvyi Rih ellen aratott 3-0-s győzelemmel vág neki a csütörtöki meccsnek, ami azt jelenti, hogy Jovicevic csapata négy egymást követő bajnoki győzelem után három pont előnnyel áll a hazai tabella élén.

Ha az összképet nézzük, a Shakhtar az utolsó 11 mérkőzéséből hetet megnyert minden versenyben, így nem fognak harc nélkül hazamenni.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért