Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Kékek és a fehérek kapták a feladatot, hogy megkezdjék a hétvégi Premier League-programot, és mi egy nagy meccsre számítunk.

A hazaiaknál az idei szezonban debütálók száma jelenleg 13 (ebből hatan Graham Potter irányítása alatt). A legutóbbi érkezők, Enzo Fernandez és Noni Madueke esetleges részvétele klubrekordot jelentő 15 avatásra emelné ezt a számot a Premier League-éra során (nyolc 23 éves vagy annál fiatalabb), ami megegyezik a 2017/18-as szezonnal. A Chelsea szurkolóit azonban az is feldobhatja, hogy a sérülések áradata végre levonul, és a kulcsjátékosok visszatérnek.

Három héttel ezelőtt a Chelsea 53 élvonalbeli találkozójuk alatt a negyedik vereségüket szenvedték el Fulhamtől , ami a befolyásos középpályás, Denis Zakaria 56. percben bekövetkezett sérülésének és a debütáló Joao Felix piros lapjának volt köszönhető, amit a gyenge védekezés tetézett.

Mindkét kék játékos ma este továbbra is hiányzik, bár örvendetes hírek szerint Ben Chilwell, Reece James és Raheem Sterling visszatérhet, ha nem is a teljes 90 percben, de valamilyen formában pályára léphet. James különösen létfontosságú: A Chelsea ebben a szezonban átlagosan 2,38 bajnoki pontot szerzett meccsenként, amikor ő a pályán volt, míg összességében nélküle 1,45-öt.

Graham Potter azt is elárulta, hogy szívesen megadja a világbajnok középpályásnak, Enzo Fernandeznek a várva várt debütálást a nyugat-londoni derbin. Egy másik januári szerzemény, a cselező bal lábas Noni Madueke is először léphet majd pályára. Mykhailo Mudryk, aki az Anfielden szemet gyönyörködtető műsort mutatott be, szintén úgy tűnik, hogy bemutatkozhat a Stamford Bridge-en.

Wesley Fofana, N’Golo Kante, Mateo Kovacic, Edou Mendy és Christian Pulisic sem fog ma szerepelni.

A Kékek már most is a divízió negyedik legszorosabb védelmével rendelkeznek, bár a 21 kapott góljukból 15 rögzített helyzetből volt, ami arra utal, hogy van még hova fejlődni.

Míg a Chelsea 13 napos szünetet tartott, addig a Fulham a Craven Cottage-on FA-kupa döntetlent játszott a Sunderlanddel. A fehérmezesek egyébként azóta, hogy január 12-én legyőzték a 10 emberrel felálló Chelsea-t, három mérkőzés óta nem tudtak nyerni.

A vezető góllövő Mitrovicot eltiltották a nyugat-londoni derbin, és a Tottenham ellen megsérült , de a múlt hétvégén a kispadról be tudott állni. Bár a Fulham góljainak egyharmada fejes volt, a szerb három mérkőzés óta nem talált a hálóba.

A Fulham edzője, Marco Silva a 4-2-3-1-es formációt részesíti előnyben, amely az általa kedvelt háromszögletű passzolási lehetőségeket kínálja. A középpályások Harrison Reed és Joao Palhinha jól kombinálnak a kiemelkedő támadó középpályással, Andreas Pereirával, a progresszív hátvéddel, Antonee Robinsonnal, valamint a szélső támadókkal, Williannal, (a Stamford Bridge korábbi kedvencével) és Bobby Reiddel.

A Chelsea felől semmilyen más eredmény nem elfogadható, csakis a győzelem, ha az élvonalba szeretnének kerülni.

A rengeteg klasszis igazolás és a hazai pálya előnye elég lesz ahhoz, hogy ezt a meccset behúzzák.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért