Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Ligue 1 új szezonja három hónapos szünet után ma este elkezdődik, a Nice a Lille-t fogadja a nyitányon.

A Nice viharos 2022-23-as kampányt élt át, és egy vezetőcserét követően a kilencedik helyen végzett, míg az ötödik helyen álló Lille kilenc ponttal a Sasok előtt végzett.

A Nice új menedzserrel az élen vág neki a 2023-24-es szezonnak, mivel Francesco Farioli júniusban váltotta Didier Digard főnököt, aki az előző szezon közepén vette át Lucien Favre helyét.

Bár Digard lenyűgöző átmeneti időszakot élt meg – 25 mérkőzéséből mindössze ötöt veszített el, miután januárban leváltotta Favre-t -, a nizzaiak úgy döntöttek, hogy nem nevezik ki véglegesen a korábbi klubkapitányt, és Farioli-t nevezték ki utódjául.

A törökországi Fatih Karagumruk és az Alanyaspor csapatánál nevet szerzett Farioli eltökélt szándéka, hogy Franciaországban is bizonyítson, bár a 34 éves olasz még mindig nagyrészt tapasztalatlan a legmagasabb szinten.

A Sasoknak az új menedzserük alatt öt szezon előtti barátságos mérkőzésükből csak egyet sikerült megnyerniük, a Ligue 1-es rivális Montpellier elleni 1-0-s győzelmet, a Lausanne, a Braga és a Fiorentina elleni vereségek pedig beárnyékolták Farioli felkészülését.

A Nice mégis bizakodhat amiatt a tény miatt, hogy csak a Lens és a Rennes kapott kevesebb hazai gólt az elmúlt idényben, míg a Sasok 19 bajnoki mérkőzésükből csak ötöt veszítettek el az Allianban.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% befizetési bónusz 200.000 Ft-ig
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Lille sem hozta a legjobb formáját 2022-23-ban , hiszen a 2020-21-es bajnok az ötödik helyen végzett a végső sorrendben, és ezzel egy Európa Liga-kvalifikációs helyet csípett el a fáradozásaiért.

A Les Dogues az elmúlt szezonban 38 bajnoki mérkőzéséből kilencet elveszített, 19 győzelmet és 10 döntetlent ért el, bár az utolsó 14 mérkőzésen mindössze két vereséget szenvedett, így pozitívan zárta a kampányt.

Paulo Fonseca csapata a múlt hónapban megnyerte az első három barátságos mérkőzés mindegyikét, a Dunkerque, a Cercle Brugge és a Le Harve csapatát győzték le, miközben összesen 13 gólt lőttek.

Azóta azonban a Lille kikapott az olasz Empolitól és döntetlent játszott a Premier League-ben szereplő Brentforddal, ami azt jelenti, hogy Fonseca alig várja, hogy játékosai újra a legjobb formájukat hozzák, amikor az Allianz Rivierára látogatnak.

A Les Dogues szerencsétlenségére a Ligue 1 kilencedik legjobb idegenbeli mérlegét produkálta az elmúlt idényben, hat győzelmet, hat döntetlent és hét vereséget jegyezve idegenben, így javulniuk kell idegenben, ha vissza akarnak törni az első három közé.

Tippünk:

One Reply to “Az idény első tippje – Nice vs Lille”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120% -os befizetési bónuszért akár 240.000 Ft-ig + 300 IP
Regisztrálj a 100% -os befizetési bónuszért akár 150.000 Ft-ig + 200 IP + 1 Bonus Crab