Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Törökország az Euro 2024-es selejtezősorozatban sorozatos győzelmekre törekszik, amikor hétfőn Wales-t fogadja a Samsun Stadionban.

A törökök pénteken az utolsó pillanatban szereztek győzelmet Lettország ellen, míg Rob Page csapata 4-2-es vereséget szenvedett Örményországtól Cardiffban.

Bár a 2021 októberében a Lettország elleni világbajnoki selejtezőn Burak Yilmaz által értékesített 99. percben megítélt büntető győzelmet hozott a félholdas csillagoknak, Stefan Kuntz csapata pénteken biztosan nem számított arra, hogy ez megismétlődik ugyanezen ellenfelek ellen.

A letteknek azonban elegük lehet a törökök látványából, miután a 95. percben Irfan Can Kahveci találatával megnyerték a mérkőzést, miután Kristers Tobers egy perccel korábban egyenlített.

A sikerrel Törökország a D-csoport élére került a csoport favorit Horvátország elé, amely a Nemzetek Ligája döntőjébe jutás után nem vesz részt az Európa-bajnoki selejtező ezen fordulójában.

Annak ellenére, hogy egy mérkőzéssel többet játszottak, mint a 2022-es világbajnokság második helyezettje, Kuntzék remélik, hogy a Lettország elleni utolsó perces győzelem lendületére építhetnek, amikor Wales ellen fogadják a csapatot.

A selejtező egyetlen hazai mérkőzésén elszenvedett vereség – a Horvátországtól márciusban elszenvedett 2-0-s vereség – tovább növeli az ambíciót, hogy a jövő héten legyőzzék Page csapatát.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Ami Wales-t illeti, a pénteki, Örményországtól elszenvedett 4-2-es vereség nem volt jellemző a Sárkányokra.

A walesiek 12 mérkőzésen át nem kaptak ki a saját pályájukon az Európa-bajnoki selejtezők során, ez a rekord még a hivatalban lévő főnök, Page előtt állt.

Örményország azonban véget vetett a kilenc győzelmet és három döntetlent tartalmazó sorozatnak, és a vereség annak ellenére jött össze, hogy a Dragons a 10. percben Daniel James révén megszerezte a vezetést.

A vereséggel Wales lemaradt arról, hogy a csoport élére kerüljön a hétfői ellenfél Törökország és Horvátország előtt, akik szeptemberig nem vesznek részt az Európa-bajnoki selejtezőben.

A törökországi vereséggel Page csapata öt pontra lemaradna ellenfele mögött, ami a Dragons számára veszélyt jelent, mivel Horvátország valószínűleg továbbjut a selejtező végén.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért