Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

A Hertha Berlin elmozdulna a Bundesliga tabellájának aljáról, amennyiben péntek este mindhárom ponttal térne haza Kölnből.

Az FC Köln pedig egy győzelemmel felkapaszkodna a 10. helyre, miután legutóbbi öt mérkőzéséből hármat megnyert.

Miután január vége és április eleje között 10 bajnoki mérkőzésből mindössze egyetlen győzelmet aratott, Steffen Baumgart csapata az elmúlt hetekben visszatért a helyes útra, és az utolsó öt meccséből 10 pontot gyűjtött.

Bár az európai kvalifikáció szinte biztosan elmarad, miután Baumgart első klubvezetői időszakában az Európa Konferencia Ligába jutottak, a kecskék számára nem teljesen elérhetetlen a második egymást követő első félévben való szereplés.

A bajnokságban listavezető Bayern München elleni utolsó napi mérkőzéssel – amelynek a RheinEnergieStadionban egy győzelemre lehet szüksége ahhoz, hogy biztos legyen a 11. egymást követő Bundesliga-cím megszerzésében – a Kölnnek valószínűleg a Hertha és a Werder Bremen elleni következő mérkőzéseken kell a maximális pontszámot elérnie, ha ezt szeretné elérni.

Végső soron, bár ez a szezon valószínűleg nem lesz olyan, amely sokáig emlékezetes marad a szurkolók és a játékosok számára egyaránt, a kiesés kényelmes elkerülése nem jelent problémát egy olyan klub számára, amely csak ebben az évszázadban már öt alkalommal esett vissza a német másodosztályba.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

A Hertha ugyanis egy pillanat alatt szívesen cserélne helyet a tabellán következő ellenfelével, hiszen a Die Alte Dame egy évtized óta először néz farkasszemet a kieséssel.

A kiesési rivális Stuttgart elleni legutóbbi 2-1-es győzelmük azonban legalább némi reményt adott nekik a kiesés elkerülésére, hiszen ezzel ellenfelük és a VfL Bochum is három pontra megközelítette őket a tabella alján.

Dárdai Pál csapatának a Bochummal szemben – amely jelenleg velük együtt a két automatikus kiesőhelyen áll – jobb gólkülönbsége azt jelenti, hogy ha pénteken le tudják győzni a Köln csapatát, akkor hetek óta először elmozdulnának a tabella aljáról.

Mivel a Bochum a jövő hétvégén egy kulcsfontosságú találkozóra látogat az Olympiastadionba, Dárdai és játékosai csak magukra koncentrálhatnak, miközben abban reménykednek, hogy a Stuttgart és a Schalke 04 a lehető legkevesebb pontot gyűjti be a bajnokság végéig.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért