Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Az Elland Road hívei kedd este egy döntő fontosságú Premier League alagsori csatának lehetnek szemtanúi, hiszen a 16. helyen álló Leeds United a 17. helyen álló Leicester Cityvel csap össze.

A fehérek szorult helyzete a Fulham elleni 2-1-es vereséggel folytatódott a hétvégén, míg Dean Smith ugyanilyen arányban szerezte meg első győzelmét a Rókák menedzsereként a Wolverhampton Wanderers ellen.

A Fulham elleni meccs első 45 percben egyik fél részéről sem volt semmi említésre méltó, de Harry Wilson mennydörgő lövése és Andreas Pereira közeli második találata a Fulhamet juttatta előnyhöz, mielőtt egy késői Joao Palhinha öngól a vendégeknek egy kis reményt adott volna.

Végül azonban nem volt visszaút Javi Gracia csapata számára, amely immár három egymást követő Premier League-vereséget szenvedett el, és a fehérek főnöke elismerte, hogy ” minden miatt aggódik”, mivel csapata a 16. helyen táncol az ördöggel.

A Leeds a Premier League legrosszabb védekező csapatának szerencsétlen címkéjét viseli – 62 gólt kapott az egész bajnokságban, hárommal többet, mint a Cherries -, és Gracia csapata az utolsó hét mérkőzéséből hatszor legalább két gólt kapott.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Miután a múlt hétvégén az utolsó 10 percben alaposan ráijesztett a Manchester Cityre az Etihadban, a Leicester a Wolverhampton Wanderers elleni összecsapásra megújult optimizmussal indult, és a megkönnyebbült King Power-hívek szombaton 10 mérkőzés óta először diadalmaskodtak.

Miközben Smith sajnálkozott az egyéni hibákon, amelyek továbbra is hozzájárulnak csapata védekezésbeli bukásához, ragaszkodott ahhoz, hogy a Leicester “szellemisége” – amelyet megkérdőjeleztek – mindenki számára látható volt, hiszen az Evertont és a Nottingham Forestet maguk mögött hagyva a 17. helyre emelkedtek a tabellán.

Cunha nyitó találatával azonban a Leicester 13 mérkőzésen nem maradt  kapott gól nélkül az összes bajnokságban, és Smith következő feladata az lesz, hogy megfordítsa az idegenbeli forma aggasztó tendenciáját, amelynek köszönhetően a Rókák az utolsó 15 meccsből csak egy pontot gyűjtöttek a riválisok területén.

A Leeds ellen mutatott jó teljesítmény azonban pozitív olvasatot eredményez, mivel a Leicester a legutóbbi kilenc, a fehérekkel vívott mérkőzéséből csak egyet veszített el, és a legutóbbi kettőből mind a kettőt kapott gól nélkül nyerte meg.

Tippünk:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért