Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Mint a kaszinó neve Fairspin is mutatja a tulajdonosok egy olyan helyet szerettek volna létrehozni, ahol fair-ek a játkosokkal szemben. Ez leginkább a pénz visszafizetésben mutatkozik meg. Van napi és heti Cashback is, melyeket megforgatási követelmény nélkül játszhatunk el vagy vehetünk ki.

Fairspin hűségprogram

100% üdvözlő bónuszért + 30 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Ezen felül létrehoztak egy TFS nevű tokent, amelynek van saját árfolyama és amellyel ugyanúgy lehet kereskedni, mint bármelyik másik kriptovalutával. A kaszinó TFS formájában is ad nekünk pénzvisszatérítést. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy minden elköltött összeg után, ami legyen egy fogadás, nyerőgépes pörgetés vagy élő játékon való tétrakás automatikusan kapunk TFS tokent. Ezt a tokent aztán visszaválthatjuk valódi pénzre és játszhatunk vele tovább vagy ki is utalhatjuk.

Fairspin TFS token

No de itt még nem ér véget a történet, ugyanis van lehetőségünk kamatoztatni a TFS tokenjeinket, tehát bármi munka vagy befektetés nélkül csinálhatunk többet a pénzünkből. Mint a fenti képen is látszik 3 féle lehetőségünk van a kamatoztatásra:

  • 8 órás
  • 1 napos
  • 3 napos

Érdemes is élni ezzel a lehetőséggel, hiszen semmi követelménnyel nem jár, az ingyen pénz pedig mindig jól jön. Hozzá kell még tenni, hogy a kaszinó rengeteg élő és nyerőgépes játékkal rendelkezik, emellett pedig számos sportág  mérkőzéseire van lehetőségünk fogadni, amivel én élni is szoktam. Persze a fogadások után is kapunk TFS tokent.

Fairspin sportfogadás

Nagy előnye a Fairspinnek számos kriptokaszinóval ellentétben, hogy van lehetőségünk bankkártyával befizetni, amire nem számolnak fel semmilyen extra költséget. Egyszerűen csak kiválasztjuk, hogy milyen kriptovalutát szeretnénk, rámegyünk a befizetésre, beírjuk, hogy az adott valutából mennyit szeretnénk, beírjuk a bankkártya adatokat és a rendszer automatikusan átváltja nekünk kriptóra a befizetett összeget. Ennél egyszerűbb már nem is lehetne.

100% üdvözlő bónuszért + 30 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Fairspin befizetés bankkártyával

Amennyiben kriptovalutával fizetnél be én a Litecoint ajánlom, mert gyors, alacsonyak a tranzakciós költségek (gyakorlatilag pár forint) és gyakorlatilag minden szolgáltató, váltó és tárca támogatja.

Arra érdemes figyelni, hogy a kaszinó csak arra a fizetési módra fog kifizetést indítani, amelyről a befizetés érkezett. Tehát ha Litecoinban fizettél be akkor abban is fog történni a kifizetés. Bankkártyás befizetésnél érdemes még figyelni arra, hogy csak  saját nevünk alatt lévő fizikai kártyával fizessünk be, így biztosan gyors és gördülékeny lesz a kifizetés.

Az ügyfélszolgálat angol nyelven érhető el, viszont 0-24-ben elérhetőek gyorsak és végtelenül segítőkészek. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom a Fairspint főleg annak függvényében, hogy ha bukunk is valamennyit visszaad a kaszinó és azt még kamatoztathatjuk is.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért