Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Mivel az előző cikkünk, a 9 hihetetlen tény a kaszinókról és a szerencsejátékokról nagy népszerűségnek örvendett, ezért úgy döntöttem hozok még pár érdekes tényt, külön a sportfogadásról is.

Az elmúlt néhány évtizedben a sportfogadás olyannyira fejlődött, hogy mára a világ egyik legnagyobb szórakoztatóiparává vált.

Ha a sportfogadás és általánosságban a sport rajongója vagy, íme 9 érdekes tény, amit érdemes tudnod erről a népszerű tevékenységről.

9. A baseball talán a legnehezebben fogadható sportág

Az összes olyan nagy sportág közvetlen összehasonlításában, amelyre a fogadók szívesen fogadnak, a baseball határozottan az első helyen áll, mint a legnehezebben fogadható sportág.

Ennek legnagyobb oka, hogy a sportágat nehéz megérteni, és hogy teljesen véletlenszerű(legalábbis nagyon annak tűnik).

A 162 mérkőzéssel egy szezonban a baseball nagyon kiszámíthatatlan. A legtöbb más sportágban a favoritok és az esélytelenek sokkal nyilvánvalóbbak, mint a baseballban.

Ha ehhez hozzávesszük a sportág és a játékosok szeszélyes természetét, a baseball biztosan nem a legkönnyebb sport, amire sikeresen fogadni tudsz, különösen, ha kezdő vagy.

8. Még a legjobb sportfogadóknak is 50% körüli a nyerési aránya

Míg a legtöbb alkalmi fogadó azt gondolja, hogy a sikeres sportfogadók a fogadásaik körülbelül kétharmadát megnyerik, a valóság egészen más.

Még a sportfogadásból élő profik is az összes fogadásuk 53-55%-át nyerik csak meg.

Ez azt mutatja, hogy nem számít, mennyire képzett vagy tapasztalt egy fogadó, a nyereséget nem lehet garantálni, mivel a sportfogadás egyszerűen túlságosan kiszámíthatatlan.

7. A legtöbb sportfogadó anélkül köt fogadásokat, hogy bármennyire utánanézne

A csapatok és bajnokságok felkutatása, amelyekre fogadni szeretne, az egyik legfontosabb szempontja annak, hogy sikeres sportfogadó legyen.

Ennek ellenére a legújabb statisztikák azt mutatják, hogy a fogadóknak csak kis százaléka teszi ezt meg. Ez megmagyarázza, hogy a legtöbb fogadó miért veszít többet, mint nyer, és miért olyan nyereségesek a fogadóirodák.

6. Az amerikai fogadók teszik a legnagyobb téteket

Az Egyesült Államokban az átlagos tétméret nagyobb, mint a világ bármely más országában. Ez érthető, hiszen az USA a világ egyik leggazdagabb országa.

Mégis, ha megnézzük az átlagos számokat néhány más nagy sportfogadási piaccal összehasonlítva, egy átlagos amerikai sportfogadó körülbelül 40%-kal nagyobb téteket tesz meg, mint egy átlagos fogadó pl. az Egyesült Királyságban.

5. Counter-Strike az E-sport királya

Míg az eSportok világában olyan sportágak versenyezhetnek az első helyért, mint a LoL, a Dota 2 és a Fortnite, a fogadások világában messze a CS: GO a legnépszerűbb játék.

Olyannyira, hogy az eSport-piacokon az összes fogadás mintegy fele erre a játékra köttetik. A Dota 2 messze lemaradva, a második helyen áll.

4. A lóverseny a második legnépszerűbb sport, amire fogadni lehet


Sok alkalmi fogadó számára meglepő lehet, de a lóversenyekre való fogadás világszerte óriási népszerűségnek örvend.

A lóversenyekre való fogadás évszázadok óta népszerű hobbi. Ma a becslések szerint a lóversenyfogadási piac világszerte több mint százmilliárd dollárt ér.

3. Az emberek húsz százaléka világszerte fogadott már valamilyen sportra

Ez a statisztika jól mutatja, hogy a sportfogadás mennyire népszerűvé és elterjedté vált társadalmunkban. Ez persze nem azt jelenti, hogy az emberek húsz százaléka rendszeresen fogad, hanem azt, hogy életében legalább egyszer már fogadott valamilyen sportra.

Ráadásul ezek a statisztikák országonként jelentősen eltérhetnek. Ausztráliában például az egyik legmagasabb a sportfogadók aránya, a felnőttek körülbelül negyven százaléka játszik szinte rendszeresen.

2. Szeptember és december a legnagyobb fogadási hónapok

A szeptember azért foglalja el ezt a helyet, mert számos sportverseny első heteit jelzi, különösen a futball világában.

Ami a decemberi fogadásokat illeti, a karácsony és az újév körüli napok mindig népszerűek a fogadások szempontjából. Általában sok nagyszerű mérkőzés van szándékosan ezekre a napokra kitűzve.

1. A versenyek kezdete előtti fogadások nagyszerű befektetések lehetnek

A legtöbb ember kihagyja ezeket a fogadásokat, egy olyan fogadási típust, amely lehetővé teszi, hogy a teljes versenyre fogadj, mielőtt az egyáltalán elkezdődne.

A határidős fogadások nagyon kifizetődőek lehetnek, mivel lehetővé teszik, hogy egy esélytelenebbre fogadj, vagy nagyszerű oddsokat kapj egy eseményre, így nagyon nyereségesek lehetnek, ha ismered a versenyt, amelyre fogadni szeretnél.

Próbáld ki a legjobb sportfogadó irodákat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
Regisztrálj a 100% üdvözlő bónuszért + 200 ingyenes pörgetés + 1 Bonus Crab
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért