Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
Boomerang Casino

Az online kaszinó nyerőgépek kétféle jackpotot kínálhatnak: Az első fix (más néven nem progresszív), és a játék egyetlen szakaszában sem változik. A játékosok a nyereménytáblázaton keresztül találják meg ennek az összegnek a részleteit, és a játék előrehaladtával pontosan tudni fogják, hogy mennyit is nyerhetnek.

A másodikat progresszív jackpotnak nevezik, és itt válnak a dolgok igazán érdekessé.

Mi az a progresszív jackpot?

Ahogy a neve is mutatja, a progresszív jackpot, ellentétben a fix vagy nem progresszív változattal, képes növekedni. Minden egyes pörgetés alkalmával a játékos tétjének egy kis százaléka hozzáadódik a teljes pothoz. Ezeket a növekményeket a játéknak otthont adó kaszinó veszi át, és a jackpot addig mozog felfelé, amíg meg nem nyerik.

A progresszív jackpotot hordozó nyerőgépes játékok széles választéka áll rendelkezésre. Nagy kedvencek közé tartozik a Mega Moolah, az Arabian Nights, a Mega Fortune Dreams és a Cosmic Fortune, és ahogy azt rövidesen látni fogjuk, az összegek csillagászati méretűek lehetnek.

Jackpot mérők
A progresszív jackpotok működésének módja miatt a számok nagyon képlékenyek. A növekmények látszólag egy szempillantás alatt emelkedhetnek, de nagyon könnyű nyomon követni, hogy mi forog kockán. Minden olyan játék, amely ilyen típusú jackpotot hordoz, egy jól látható mérővel rendelkezik, amely pontosan megmutatja, hogy mennyit lehet nyerni ,minden egyes pörgetés előtt.

Ez a mérő általában a képernyő tetején található, de megjelenhet a bal alsó sarokban is. Bár a pontos helye változhat, mindig élénk színű, és egyértelműen észrevehető.

Maximális tét
Ha olyan online kaszinójátékokkal szeretne játszani, amelyek progresszív jackpotokat kínálnak, akkor vegye figyelembe, hogy általában a maximális téttel kell játszania. Mint minden nyerőgépes játékban, itt is többféle tét lesz elérhető, de a progresszív jackpot eléréséhez a maximális érmének kell játékban lennie.

Ez nem mindenki számára lesz megfelelő, így ha nem érzi jól magát a tét maxra való növelésével, akkor a legtöbb kaszinónál több száz fix jackpotos játék áll rendelkezésre.

Tippek a progresszív jackpot megnyeréséhez
Ha olyan nyerőgépekkel szeretne megmérkőzni, amelyek progresszív jackpotot tartalmaznak, íme néhány tipp, amelyek növelhetik a nyerési esélyeit.

  • Figyeljen a költségvetésre

Mielőtt pörgetni kezdene, nézze meg a feltételeket, és tájékozódjon a maximális tét pontos összegéről. Állítson fel egy költségvetést a nyerőgépeken töltött idő előtt, és ügyeljen arra, hogy a saját tétkorlátjain belül maradjon.

  • Keresse az “esedékes” jackpotokat

Amikor belép egy játéklobbiba, megjelenik a progresszív jackpotokat tartalmazó játékok listája. A játékosok ekkor választhatnak a Mega Moolah, az Arabian Nights és az összes többi közül, de azok, akik komolyan vadásznak a nagy nyereményekre, bölcsen fognak választani.

Ha egy jackpot lejjeb jelenik meg, akkor valószínű, hogy a nagy nyeremény még nem érkezett meg. Ez a tényező nem garantált, de általánosságban elmondható, hogy a progresszív főnyeremény nem fizet ki, amíg el nem ér egy bizonyos szintet. Ideális esetben olyan progresszív jackpotot keresünk, amely “megérett”.

A nyolc számjegyű összegek nem ritkák a nyerőgépek nyereményei között, így ha megnézzük az érintett számokat, van-e olyan játék, ahol a jackpot különösen felduzzadtnak tűnik? Használja az ítélőképességét, és szálljon be, ha a számok kivételesen nagynak tűnnek.

  • Figyelje az összegeket

Az elhivatott játékosok potenciálisan tovább vihetik a dolgokat, ha figyelemmel kísérik azokat a pontokat, amikor a jackpotok kifizetődnek, és ezt lehetséges indikátorként használhatják. Ez tulajdonképpen elég egyszerű, mivel a kaszinók nyíltan és átláthatóan akarják kezelni, hogy mennyi nyereményt fizetnek ki.

A játékosok tehát megnézhetik, hogy pontosan milyen összegeket nyertek eddig a progresszív jackpot-játékokon. Ha idővel kialakul egy minta, akkor ez arra is felhasználható, hogy a jövőbeli hozamokra spekuláljanak.

  • Az egyenleg növelése

Még a high rollerek is igyekeznek időnként váltogatni a nyerőgépes játékukat. A progresszív jackpotok előfordulnak, de relatív értelemben véve ezek meglehetősen ritkák. Ezért bölcs dolog lehet többféle nyerőgéppel játszani, és nem az egyetlen nagy nyereményre összpontosítani.

Az olyan nyerőgépes játékok, mint a Wild Run és a When Pigs Fly, megnövelt számú nyerővonalat tartalmaznak az alapjátékban, és bár nincsenek garanciák, az ilyen játékok rendszeresebben vezethetnek kisebb nyereményekhez.

Javasoljuk továbbá, hogy figyelje a nyerőgépekhez kapcsolódó ajánlatokat és promóciókat. Mindenképpen keresse a módját annak, hogyan váltogassa játékát, és hogyan növelheti a számlája egyenlegét, ahelyett, hogy kizárólag a nagy progresszív jackpotra törekedne.

Természetesen a nagy nyereményeket meg lehet nyerni, és most itt az ideje, hogy megnézzük az eddigi legnagyobb nyerőgép-nyereményeket.

Próbáld ki a legjobb online kaszinókat
100% bónusz 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
20 befizetés nélküli ingyen pörgetés + 400% bónusz
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.
100% üdvözlő bónusz 150.000 Ft-ig + 200 ingyenes pörgetés
Bizonyos promóciók csak új ügyfeleknek érhetőek el.

1. Mega Fortune: 17,861,800 euró
2018 végén a valaha volt legmagasabb nyerőgépnyeremény világrekordja ennél a hihetetlen számnál állt. A nyereményt egy szerencsés finnországi játékos nyerte, a kifizetés euróban történt, és ez a szám a cikk írásakor mintegy 7 milliárd forintnak felel meg.

A Mega Fortune volt a szóban forgó nyerőgép, és ez az egyik legrégebbi, még mindig elérhető online játék. A NextGen által kiadott nyerőgép már 2009 óta biztosít progresszív jackpot-nyereményeket, és ezt a kolosszális nyereményt egy ideig nem valószínű, hogy felülmúlják mások. Ami még hihetetlenebbé teszi ezt a nyereményt, az az a tény, hogy a ráfordítás mindössze 25 cent volt, és onnan pörgött be egy igazán életre szóló összeg.

Ez a rekord 2013 óta áll, és bár lehet, hogy még néhány évig állni fog, sok más többmilliós nyeremény törekszik, hogy átvegye a helyét.

2. Mega Moolah: 13,2 millió font
Csak két évet léptünk előre, és máris ott találjuk a cheshire-i Jonathan Heywoodot, aki a Mega Moolah-ban próbált szerencsét. Egy másik rendkívül népszerű és eredményes nyerőgép, amely 2006 óta van online, ez a cím már több mint egy évtizede termeli a boldog nyerteseket, de ez egy újabb összeg, amely bizonyítja, hogy egy pörgetés mindent megváltoztathat.

A ráfordítás ismét viszonylag szerény volt, és egy 25 pennys pörgetésből Mr Heywood hirtelen többszörös milliomossá vált. Mindez ráadásul jó célt szolgált, mivel ennek a hatalmas progresszív jackpotnak a nyertese elárulta, hogy a pénzt beteg édesapja megsegítésére kívánja fordítani, és ez egy újabb szerencsés történet pozitív útja.

3. Mega Fortune: 11,736,375 euró
Visszatér a népszerű Mega Fortune nyerőgép, hogy minden idők harmadik legmagasabb progresszív jackpot kifizetését biztosítsa. Akkoriban ez a 2011-es kifizetés világrekordnak számított, és egy norvégiai szerencsés játékosnak jutott, amikor néhány pörgetés után elalvási nehézségekkel küszködve bevette a nyerőgépet.

Az álmatlanságnak nem lehet túl sok pozitív oldala, de ennek a több millió fontos összegnek a szerencsés nyertese hálás lehetett a zavart éjszakáért. Gyanítjuk, hogy az úr továbbra is nehezen akart elaludni, amikor a félelmetes progresszív jackpot valóban megérkezett.

4. Mega Fortune: 9,57 millió font
Bár sok játékban van progresszív jackpot, jó eséllyel a Mega Fortune iránt kezdesz érdeklődni. Ez a klasszikus nyerőgép volt a felelős az eddigi negyedik legnagyobb nyereményért is, amikor egy szerencsés svédországi nyertes 2015-ben lecsapott erre az elképesztő nyereményre.

A csak Alexander néven ismert férfi azt nyilatkozta, hogy a pénzből a jelzáloghitelét fogja kifizetni, de nyilvánvaló, hogy jelentősen többet is tud ebből a pénzből csinálni.

5. Mega Moolah: 9,2 millió dollár
Mint sok nagy nyerőgépnyertes, ennek a 9,2 millió dolláros nyereménynek a címzettje is úgy döntött, hogy névtelen marad. Azt viszont tudjuk, hogy a Mega Moolah ismét egy újabb többmilliós nyeremény kifizetés forrása volt.

Ez a kolosszális készpénznyeremény akkor érkezett meg, amikor a játékos pörgetésenként 7,20 dollárral dolgozott. Végre láthattuk tehát, hogy a legtöbb progresszív jackpot akkor lép működésbe, amikor nagy tétek vannak játékban, de ez még mindig hatalmas megtérülést jelent.

Mindössze két nyerőgépes játék foglalja el a helyét a minden idők kifizetéseinek top ötös listáján, de ez nem jelenti azt, hogy online játékodat a Mega Moolah-ra és a Mega Fortune-ra kellene korlátoznod.

A progresszív jackpotok a játékasztaloknál is megjelenhetnek, és ha a nyerőgépek helyett egy kicsit a kártyákra koncentrálnál, javasoljuk, hogy vess egy pillantást a Caribbean Stud Pokerre.

Ha új vagy a nyerőgépek terén, ne feledd, mindig rákattinthatsz a demójátékra, mielőtt nekivágnál bármelyik játék valódi pénzes változatának. Ez a tökéletes módja annak, hogy kipróbálj néhány próbapörgetést, miközben megszokod a játékmenetet és a bónusz funkciókat, és ki tudja, ez lehet az első lépés a hatalmas progresszív jackpothoz vezető úton.

Ha megjött a kedved valamelyik játékot kipróbálni, akkor ezen a listán megtalálhatod a legjobb kaszinókat a szolgáltatókkal, értékeléssel, útmutatóval.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért