Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Nem másról lenne szó, mint a freebitco.in oldalról. A szolgáltatás nem egy új dolog, elég régóta működik és rengetegen használják. Nem átverés, tényleg kiutalják a megszerzett Bitcoint. A lényeg, hogy beregisztrálunk, majd óránként igényelhetünk ingyenes bitcoint, itt a rendszer sorsol egy számot és annyi coint kapunk, amelyik kifizetési osztályba landol a számunk. Mellékelek képet úgy egyszerűbb. 😀

Freebitco.in

Freebitco.in

Nekem jelenleg a legalacsonyabb kifizetési osztályba esett a számom, de volt már, hogy többet kaptam. Óránként egyszer tudjuk ezt megtenni és minden gyűjtésnél kapunk két jutalompontot (Reward Points-ot), de kaphatunk többet is 4-et vagy akár 8-at is, illetve kapunk lottójegyet is (Lottery ticket), melyekkel részt vehetünk a hetente megrendezett sorsoláson.

Freebitco.in lottó

Freebitco.in lottó

Természetesen ha szeretnénk, akkor tudunk pluszba is venni lottószelvényeket.

Említettem az előbb a jutalom pontokat. Jutalom pontokat tehát ingyenes begyűjtéssel szerezhetünk, barátok meghívásával vagy a MULTIPLY BTC játékkal, amivel meg tudjuk duplázni a feltett összeget.

A jutalom pontokat bitcoinra tudjuk beváltani, illetve egyéb tárgyi nyereményekre, mint például iPhone, Samsung okostelefon, VR headset és még rengeteg másra.

A megszerzett bitcoinunkat a MULTIPLY BTC játékkal tudjuk sokszorosítani, azonban azt tudni kell, hogy ez szerencsejáték így vigyázzunk mert könnyen le is veszthetjük az összegyűjtött valutánkat.

Multiply BTC

Multiply BTC

Itt azt kell eltalálnunk, hogy a véletlenül generált szám magasabb, mint 5250 vagy kisebb, mint 4750. Bal oldalt be kell állítani, hogy mennyi bitcoint kockáztatunk, alul pedig látjuk a szorzót és a nyerési esélyt. Ezen felül az oldal megtakarításként is szolgál, ugyanis ha nem vesszük ki a bitcoinunkat akkor az folyamatosan kamatozik.

Ehhez kapcsolódik, hogy ha szeretnénk akkor befizetni is tudunk az oldalra és a befizetett összegünk is kamatozik. Egy kis szerencsével és ügyességgel idővel szép összegeket lehet kiszedni az oldalból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért