Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Szerintem mindenkiben aki fogadott, felmerült már, hogy milyen jó lenne ebből élni, egész nap fogadni, statisztikákat nézegetni, meccseken izgulni, most pedig megnézzük, hogy ez lehetséges-e.

Először is kielemezzük, hogy mi kell ahhoz, hogy a sportfogadás legyen a főállásunk, majd megnézzük az előnyeit és a hátrányokat. Elméletben amúgy lehetséges, a gyakorlatban nem láttam még rá példát, hogy valaki ténylegesen ebből szerezze meg a napi betevőt.

Vegyünk egy olyan fizetést, amiből jelenleg meg lehet élni, én úgy gondolom, hogy ez minimum 400.000 forint, persze  vannak olyan befolyásoló tényezők, amik ezt növelik és csökkentik például albérlet vagy hitel, illetve egyéb kötelező kiadások, de most vegyük alapul ezt az összeget. Egy átlagos dolgozó ember 20 napot dolgozik egy hónapban és mivel a sport világában vannak olyan napok, amikor nincs olyan meccs, amire érdemes fogadni itt is érdemes ennyivel számolni. Tehát a feladat adott, minden nap 20.000 forint profitot kell termelnünk, így lesz meg a kívánt 400.000 forintos “fizetés”.

Megélhetés sportfogadásból

Megélhetés sportfogadásból

Nem egyszerű a dolog, mivel ez még mindig szerencsejáték és bármennyire nézünk utána a statisztikáknak, játékosoknak, bíróknak, időjárásnak, mindig ott lesz a szerencse faktor. Ahhoz, hogy biztosítani tudd a napi 20.000 forint profitot és minimalizáld a bukás lehetőségét nem fogadhatsz magas szorzóra, maximum 1.5 szorzót tudom elképzelni, bár az is simán elmehet.

A 400.000 forint havi profit biztosításához az én számításaim alapján minimum 800.000 forintos tőkére van szükség.

Ha a tökéletes esetet vesszük alapul, hogy le tudunk hozni 20/20 nyerő tippet akkor 1.50-es oddsnál 40.000 forinttal kell fogadnunk. Ha egy nap is bukik akkor -60.000 forinttal lehet számolni, hiszen elbuktad a tétet és nem lett meg a napi profitod sem. A következő nap dupla pénzzel kell fogadnod, hogy pótolni tudd a kiesett profitot és ebben nincs benne az alap tőkéből kiesett 40.000 forint. A valóság pedig az, hogy valószínűleg több tipped is el fog menni, kevesen tudják tartani folyamatos nyereség termelést. Csökkenthetjük a rizikót, azzal, hogy alacsonyabb szorzókat fogadunk meg viszont ebbe az esetben drasztikusan emelni kell a tétet.

1.20-as szorzó mellett, hogy meg legyen a 20.000 forint profit körülbelül 100.000Ft-al kell fogadnunk. Ebből is látszik, hogy bármelyik esetet is vesszük alapul hatalmas alaptőkére van szükség a kivitelezéshez és teszem hozzá, hogy csak 400.000 forinttal számoltam, ami épp, hogy csak az elég kategória.

Előny

Az előnye annak, hogy sportfogadásból élünk, hogy azt csinálhatjuk, amit szeretünk(már ha szereted), nincs kötött időbeosztásod akkor kelsz vagy fekszel, amikor szeretnél és napközben sem kell fix időt eltölteni egy munkahelyen. Ha sikeres vagy és szigorú bankroll menedzsmented van akkor nincs felső határa a “fizetésednek” csak rajtad és a szerencséden múlik, hogy mennyi lesz a hónap végén a pénzed.

Hátrány

Hátrányból sajnos több van, megint csak előjön, hogy ez szerencsejáték és van, amire nem lehet felkészülni és ha ebből kell megélned akkor nem lehet 10 napos bukó széria. Alapvetően a sportfogadás szórakozás, viszont ha a megélhetésed múlik rakta akkor hamar elvesztheti ezt a szerepét és egy kötelező cselekménnyé válik. Nagy tőke kell az elkezdéséhez, hiszen több hónapra be kell biztosítani magad, abban az esetben ha huzamosabb ideig nem jönnek a fogadások. Stresszesebb lehet az életed, mert míg egy 8 órás munkánál tudod, hogy hónap elején mindig jön a pénz, itt csak rajtad múlik. Hatalmas önkontrollra és érzelmi stabilitásra van szükséged, hogy mindig minden helyzetben megfontolt és higgadt tudj maradni.

Összegzés

Az én véleményem, hogy nem érdemes belevágni és főállású sportfogadónak állni, teljesen el tudja venni a szórakozás élményét és a szerencsére építeni a havi megélhetést nem tűnik okos döntésnek. Biztos bevétel mellett viszont egy mellékállásnak tökéletes lehet, hiszen itt nincs rajtad nyomás és egész szép plusz pénzeket lehet összefogadni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120% -os befizetési bónuszért akár 240.000 Ft-ig + 300 IP
Regisztrálj a 100% -os befizetési bónuszért akár 150.000 Ft-ig + 200 IP + 1 Bonus Crab