Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
Boomerang Casino

Az RTP és a volatilitás a nyerőgépek két legfontosabb tulajdonsága, ezek határozzák meg, hogy milyen gyakran és, hogy mennyit nyerünk, no meg persze azt, hogy mennyi az adott kaszinó profitja.

Kezdjük az RTP-vel. Az RTP, azaz Return To Player egy százalékban kifejezett mutató, ami megmutatja, hogy az adott nyerőgépbe érkező pénz hány százalékát adja vissza a játékosoknak, így meghatározva a kaszinók a saját fix profitjukat. Az RTP átlagosan 94% és 98% között szokott mozogni, én személy szerint nem ajánlom azokat a gépeket, ahol ez a szám 95 alatt van.

Fontos, hogy ezt nem úgy kell elképzelni, hogy leülök játszani egy gép elé és a bedobált pénzem 96%-át biztosan visszakapom, ez a szám a nyerőgép teljes életciklusára vonatkozik, több milliárd pörgetésre számolják ki. Tehát összegezve, ha bedobálnak egy nyerőgépbe, aminek az RTP-je 95% 100.000 forintot, akkor a kaszinó fix haszna 5.000 forint, a többi 95.000-et pedig nyereményként visszaosztja a gép a játékosoknak. Ebből adódik, hogy érdemes a minél nagyobb RTP-vel rendelkező gépeket keresni.

A másik nagyon fontos dolog a volatilitás, ami a nyeremények összegét és gyakoriságát határozza meg:

  • Magas volatilitás: nagyobb összegeket ad, de ritkán
  • Közepes volatilitás: kisebb összegeket fizet, de gyakrabban
  • Alacsony volatilitás: kifejezetten kis összegeket fizet, de gyakran

Ezeket az adatokat az összes nyerőgépnél megtaláljuk, sőt valahol például a volatilitást még magunk is beállíthatjuk. Érdemes a stratégiánknak megfelelő gépeket választani.

Tippek:

  • Bónuszpénz megforgatási követelmény teljesítéséhez az alacsony volatilitású gépek a legmegfelelőbbek, hiszen itt az a cél, hogy minél több pénzt forgassunk meg, ergó ezek a gépek gyakran adnak kis nyereményeket, tehát tökéletes erre a célra
  • Vannak  kaszinók, ahol RTP szerint lehet listázni a játékokat
  • Amennyiben a nagy nyereményekre megyünk rá, érdemes kisebb összeggel pörgetni, mert adott esetben egy bónuszra akár több száz pörgetést is kell várni

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért