Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem

Még emlékszem, mikor iskolás koromban elkezdtem Tippmixelni, hatalmas élmény volt és egész hamar tudtam sikereket elérni. Akkor még messze nem voltak bónuszok, élő fogadás, korai kifizetés, fogadás építő és társaik. Szóval mára már inkább nosztalgia a papír alapú fogadás, mintsem opció, néha persze én is betévedek egy lottózóba, hogy vegyek pár sorsjegyet és rakjak egy mixet, de azért az online irodák sokkal több lehetőséget nyújtanak.

Papír alapú fogadás Tippmix szelvényen.

Papír alapú fogadás Tippmix szelvényen.

Nekem a legnagyobb problémám a papír alapú fogadással mindig is a kínálat volt és, hogy el kellett menni a közeli lottózóba, aminek van egy nyitva tartása és nem mindig sikerült időben odaérnem, vidéken pedig szerintem ez még inkább probléma volt.

Az online fogadóirodáknál ilyen probléma nincs, hiszen éjjel-nappal mobiltelefonról, tabletről, számítógépről a nap 24 órájában leadhatjuk fogadásainkat.

Ugyan a Tippmix sokat fejlődött mióta bevezették az élő fogadásokat és a szélesebb kínálatot, de még így sem tudnak labdába rúgni az online versenytársaikkal, ahol ma már gyakorlatilag bármire fogadhatunk. A modern fogadás készítőkkel pedig úgy variáljuk össze az opciókat, ahogy szeretnénk.

Például megtehetjük azt, hogy nyernek a hazaiak, több, mint 8,5 szöglet lesz, és XY játékos legalább háromszor eltalálja a kaput. Ilyen sajnos a Tippmixnél nincs, sőt még mindig vannak kötés tiltások, illetve egyéb korlátozások. Ami vonzó lehet mai napig a Tippmixben az a gyors készpénzes kifizetés, persze akkor ha a nyereményünk nem éri el a 200.000 forintot, afelett ugyanúgy kiutalja a pénzt a Szerencsejáték Zrt. a bankszámlánkra.

Fogadás készítő a Sportaza-nál

Fogadás készítő a Sportaza-nál

Magasabb szorzók

A másik nagy előnye az online irodáknak, hogy magasabb szorzókkal dolgoznak, illetve bizonyos esetekben ez az eltérés elég nagy lehet és nagyon nem mindegy, hogy a feltett 10.000 forintunkból 25.000-et vagy 28.000-et nyerünk. Sőt bizonyos irodáknál szorzó növelőket is kapunk, ha például több eseményt fogadunk meg egy szelvényen vagy speciális opcióra fogadunk például pontos végeredmény.

Élő fogadás

Ugyan már van élő fogadás a Tippmixen is, viszont soha nem lesz annyira gördülékeny és gyors, mint online. Egy olyan szituációban, ahol minél gyorsabban kell reagálni, nincs idő papírt töltögetni meg keresgélni.

Ami még nem elhanyagolható azok a bónuszok, amikből az online sportfogadó irodák rengeteget adnak, míg a Tippmixnél ilyen nincs.

Összegzés

Szerintem a Tippmix akkor lehet jó, amikor a haverokkal épp egy lottózó mellett mentek el és összedob mindenki egy mixet, hogy meglegyen az esti kocsmapénz, de ha komolyan szeretnéd művelni a fogadást akkor mindenképp egy online sportfogadóirodát kell választanod.

Mi a Sportaza-t ajánljuk.

Miért érdemes a Sportaza-nál fogadnod?

Első befizetési bónusz Sportaza

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a  befizetési bónuszt akár 400.000 Ft-ig
Register now for the great bonuses!
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért