Ne maradj le az ingyenes sportfogadási tippekről! Csatlakozz Telegram csatornánkhoz! Megnézem
Boomerang Casino

Hogyan tudnak az online kaszinók versenyezni Las Vegas és Atlantic City pezsgő környezetével? Bónuszpénz. Lehet, hogy nem találja az élő kaszinók villogó fényeit és csörgő jackpotjait, de a kaszinóoldalak bónuszakciók széles skáláját kínálják, hogy új játékosokat vonzzanak be.

Ami ezeket az oldalakat illeti, a bónuszok ugyanolyan befektetések, mint a földi társaik által kínált ingyenes szállodai szobák, italok és kuponok. Az online kaszinók egymással versengenek, hogy a játékosokat a weboldalukra csábítsák, és ott tartsák őket szerencsejátékkal.

Regisztrációs bónusz
A regisztrációs bónusz, más néven üdvözlő bónusz vagy új játékos bónusz, az online kaszinó promóciók legalapabbja. Céljuk, hogy új játékosokat csábítsanak arra, hogy regisztráljanak és befizessenek az oldalukon, és általában ezek a legbőkezűbb ajánlatok. A resgisztrációs bónuszok százalékos vagy Match bónuszok, vagy ennek a kettőnek a kombinációja.

Százalékos bónusz
Ezek a promóciók egyszerűek. A százalékos bónusz esetében a kaszinóhely a befizetésed egy további részét fizeti ki neked. Ha például egy weboldal 50%-os bónuszt kínál, és Ön 200 dollárt fizet be, akkor további 100 dollár kerül a számlájára. A százalékos bónuszokat gyakran kombinálják Match bónuszokkal.

Match bónusz
A 100%-os bónuszt Match bónusznak nevezik. Ezeknél az ajánlatoknál a kaszinó bónusza dollárról dollárra megegyezik a befizetéseddel, általában egy bizonyos maximális összegig. Például egy 50$-os Match bónusz azt jelenti, hogy 50$-os befizetésért 100$-t írnak jóvá (50$ + 50$). Sok oldal tulajdonképpen kombinálja a százalékos és a match bónuszokat, ami így hangzik: 50% 250 dollárig. Ez azt jelenti, hogy a kaszinó ötven centet ad a befizetésedre, legfeljebb 250 dollár bónuszpénz erejéig. Ebben a példában a maximálisan megengedett regisztrációs bónuszt 500 $ befizetésével érnéd el.

Befizetés nélküli játék
Ha találsz egy befizetés nélküli bónuszt, fogadd el. Ezeket a szerencsejáték-oldalak kínálják, hogy kockázatmentesen játszhass a kaszinójátékaikkal. Míg magát a bónuszpénzt nem tudod majd kiváltani, addig a játék során valódi pénzt nyerhetsz.

Újratöltés
A reload bónusz célja, hogy a játékosok továbbra is egy adott weboldalon játsszanak. Ugyanaz az alapelvük, mint a regisztrációs bónusznak, de a későbbi befizetésekre alkalmazzák. Az újratöltési bónuszok kaszinónként nagyon eltérőek, de általában százalékos befizetési bónusz vagy Match bónusz formájában jelennek meg.

Hűségbónusz
A hűségbónuszok olyan játékosok számára készültek, akik már hosszabb ideje a kaszinó ügyfelei, és egy másik módot jelentenek a játékosok ösztönzésére, hogy folytassák a szerencsejátékot. Ezek gyakran VIP-programok és hűségjutalom klubok formájában jelennek meg. Ön automatikusan beiratkozik ezekbe a programokba, és pontokat szerez, ha továbbra is befizetéseket eszközöl és játszik az oldalon. Minél több pontot gyűjt, annál magasabbra kerül a VIP státuszban, ahol jövedelmezőbb jutalmakat kap.

High Roller
A High Roller bónusz azoknak a játékosoknak szól, akik nagy összegű befizetéseket teljesítenek. Általában komoly százalékos bónuszt tartalmaznak az 500 dollárnál nagyobb befizetést teljesítő játékosok számára. Mostanra már észrevehetted a kaszinók azon trendjét, hogy a játékosokat több pénz elköltésére ösztönzik.

Ajánlott befizetés
Az online kaszinók a befizetési és kifizetési lehetőségek széles skáláját kínálják. Egyes oldalak úgy próbálják a játékosokat egy bizonyos fizetési mód használata felé terelni, hogy extra százalékos bónuszt kínálnak annak, aki az előnyben részesített módszerrel fizet be. Ezek az úgynevezett preferált befizetési bónuszok, és az ötlet lényege, hogy a kaszinó a legkevésbé költséges befizetési módszer használatával megtakarít a díjakon, és a megtakarítást a játékosoknak adja.

Cash Back
A Cash Back bónusz egyedülálló. Az alapkoncepció az, hogy a játékosok visszanyerik a szerencsejátékban elszenvedett veszteségeik egy részét. A Cash Back bónuszok nagymértékben meghosszabbíthatják azt a játékidőt, amit a pénzeddel a kaszinóban játszhatsz. A következőképpen működik: ha 400 dollárt veszítesz, és 25%-os Cash Back bónuszban részesülsz, 100 dollárt kapsz vissza. Ezek a bónuszok csak veszteségekre vonatkoznak, és nem járnak pozitív számlaegyenleg esetén.

Referral program
Ismer valakit, aki szeretne online játszani? A szerencsejáték oldalak folyamatosan próbálnak új játékosokat toborozni, és ezt a bónuszt kihasználhatod, ha valakit beajánlasz az online kaszinóba. Minden alkalommal, amikor egy barátodat ajánlod az oldalra, ingyenes bónuszt kaphatsz.

Bónuszkövetelmények
A bónuszajánlatok nem egyenlőek az ingyen pénzzel. A játékosoknak általában egy sor átjátszási követelményt, más néven fogadási követelményt kell teljesíteniük ahhoz, hogy a bónuszt a számlájukon jóváírják. Az átjátszási követelmények egy minimálisan megforgatandó pénzösszegből állnak, amelyet általában a befizetett összeg növekedéseként fejeznek ki. Ezeket nem nehéz teljesíteni, de mindig el kell olvasni a feltételeket, hogy megismerd a bónusz követelményeit.

Hasznosnak találtad ezt a cikket? Nézd meg a többi cikkünket, hogy többet tudj meg az online szerencsejátékokról!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új kaszinók
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft-os Üdvözlő csomagért
Regisztrálj a 100% befizetési bónuszért 200.000 Ft-ig
Regisztrálj a 100% bónuszért 150.000 Ft-ig+ 200 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 120.000 Ft bónusz + 300 ingyenes pörgetésért
Regisztrálj a 400.000 Ft bónusz + 150 ingyenes pörgetésért